ASIS SFA – Solutie pentru Android si IOS

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS sau orice alt ERP de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. Varianta standard de utilizare este online, adica acceseaza direct serverul de date prin conexiune la Internet. Exista si o varianta offline pentru modulul ASiSagent destinata agentilor de vanzari.

ASIS SFA – Manager

Nevoile managerilor de a avea informatii in timp real de oriunde din lume s-au concretizat in solutia pentru telefoane mobile – ASiSmobile Manager. Aceasta aplicatie este destinata accesului de pe smartphone-uri care suporta Android/IOS ca si sistem de operare si poate fi configurata in functie de nevoile de informatii pe care le au utilizatorii.

Functionalitatile principale ASiSmobile Manager permit exclusiv consultarea de date si, prin intermediul ei, utilizatorii pot avea acces la informatii privind tertii, stocurile sau chiar indicatorii grafici configurati in Tabloul de Bord ASiS.

Detalierea informatiilor poate fi facuta la orice nivel, adica de exemplu, în cazul Tertilor, pot fi vizualizate informatii privind persoanele de contact, soldul furnizor sau beneficiar în dreptul fiecarui tert si inclusiv detalierea soldului pe facturi, furnizor sau beneficiar.

In cazul indicatorilor din Tablou de Bord al managerului, reprezentarea lor grafica poate fi detaliata pe nivele si sub orice format: coloane, bare, linii, ceasuri, etc. Gradul de detaliere al informatiilor ramane la latitudinea beneficiarului

Detalierea informatiilor poate fi facuta la orice nivel, adica de exemplu, in cazul Tertilor, pot fi vizualizate informatii privind persoanele de contact, soldul furnizor sau beneficiar in dreptul fiecarui tert si inclusiv detalierea soldului pe facturi, furnizor sau beneficiar.

 

ASiSmobile utilizeaza baza de date unica ASiS si este integrat cu sistemul ERP ASiS. Pe langa functionalitatile deja existente in ASiSmobile privind consultarea stocurilor si a soldurilor pe terti (centralizat si detaliat) si vizualizarea de indicatori economico-financiari, ASiSmobile ofera si posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil. In orice moment, managerii pot beneficia de rapoarte precum Cash – flow, situatii pe terti, Balanta contabila, situatii de Vanzari, etc. care sa le usureze luarea deciziilor. Rapoartele sunt grupate pe categoriile definite in ASiS ERP ceea ce face regasirea lor extreme de usoara. Toate aceste rapoarte au ca punct de pornire datele introduse si prelucrate in celelalte aplicatii, RIA sau desktop, ale sistemului integrat ASiS si ofera managerilor o imagine clara asupra afacerii lor, in timp real.

Mai mult, toate criteriile de filtrare ale unui raport, asa cum au fost ele configurate in ASiS ERP, se pot utiliza si de pe telefonul mobil. Conform drepturilor primite, un utilizator poate accesa doar rapoartele pentru care a primit drept de vizualizare, iar aceste rapoarte vor fi filtrate pe centre de profit / gestiuni / etc. conform regulilor de filtrare pentru acel utilizator. Fiecare raport permite alegerea perioadei, formatului precum si precizarea filtrelor interactive pentru restrangerea datelor de vizualizat. Astfel fisa clientilor poate fi extrasa, centralizata pe facturi sau detaliata la nivel de documente primare, poate fi filtrata pe un client / agent / ruta, etc. Selectarea criteriilor de filtrare este interactiva si optimizata pentru o interfata de tip mobile / touch screen.

ASIS SFA – AGENT

ASiSagent poate face parte din solutia ASiS/ASismag oferita firmelor care realizeaza activitati de distributie si comert. ASiSagent sprijina procesul de automatizare a fortei de vanzare, oferind agentilor de vanzare informatii in timp real asupra clientilor pe care ii viziteaza. Cu ajutorul acestei aplicatii, orice agent, de pe un smartphone sau o tableta pe care ruleaza sistemul Android/IOS, are acces la baza de date ASiS/ASiSmag. In functie de drepturile de utilizare setate, el poate  consulta informatii privind soldurile clientilor, stocurile existente pentru un anumit produs, comenzile efectuate in dreptul unui client, etc. Toate campurile disponibile in ASiSmobile sunt configurabile.

Functionalitati principale Asigura preluarea si gestionarea comenzilor de la clienti. O data introduse, aceste comenzi se vor putea vizualiza in aplicatia UC (Urmarire Comenzi) de unde vor fi preluate pentru analiza si decizie ( vor putea trece in starea Aprobat, in dreptul lor se va putea lansa o comanda de aprovizionare si productie, etc.) Exista posibilitatea consultarii in orice moment a soldurilor pe client, a comenzilor lansate si a starii acestora.

Se pot realiza rezervari din diferite gestiuni si se pot transfera in gestiunea de rezervari. Se pot emite facturi clientilor in format electronic. Facturile emise pot fi imprimate fie pe imprimanta laser (modul WiFi) fie pe imprimanta matriceala (modul BlueTooth). Se pot emite bonuri fiscale direct de pe platforma Android. Bonurile pot fi emise de pe case de marcat compatibile BlueTooth. ASiSagent are integrat un modul de stabilire a traseelor pentru fiecare agent si pe baza unor drepturi suplimentare, ofera managerilor posibilitatea de a urmari prin GPS in orice moment pozitia agentilor. Prin intermediul acestei aplicatii, pe baza unor drepturi suplimentare, se pot lua decizii rapide, de genul: deblocare client, aprobare comanda/consum, etc.

Costul acestei solutii este cu 50% mai redus fata de cel al solutiei clasice pentru distributie si comert deoarece elimina necesitatea achizitionarii de PDA –uri pentru agenti si a sistemelor de tip GPS care se ataseaza masinilor. Practic, tot ce necesita ASiSagent e un smartphone (care are integrat GPS) care poate fi  conectat la internet.

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter