Slide BUSINESS INTELIGENCE Transforma datele in informatii cu SNC POWER BI Vezi detalii

O solutie BI face posibila extragerea datelor in timp real din aplicatiile ERP, CRM, MRP si WMS si le integreaza in rapoarte utilizabile in modelarea deciziilor. Pentru manageri, o astfel de aplicatie este de un mare ajutor in luarea deciziilor bazate pe date concrete.

De ce o solutie de analiza BI ?

Indiferent de dimensiunea organizatiei, capacitatea de a colecta, a analiza si a exploata datele operationale este esentiala pentru asigurarea competitivitatii si a succesului.

Solutiile software de Business Intelligence sunt concepute pentru a furniza informatii factorilor de decizie, cu un singur click, permitandu-le sa identifice si sa reactioneze in mod adecvat la conditiile schimbatoare ale pietei, oricand si oriunde.

Gartner, liderul mondial in consultanta pe tehnologie, mentioneaza ca tot mai multe companii apeleaza la instrumentele de BI, in ciuda constrangerilor bugetare. Asta, deoarece un sistem de Business Intelligence poate aduce valoare unei afaceri prin depistarea:

 • icon

  trendurilor;

 • icon

  problemelor cu care compania dumneavoastra se confrunta;

 • icon

  factoriI care pot influenta afacerea dumneavoastra intr-un mod pozitiv sau negativ.

Folosind sistemele Business Intelligence puteti identificaextrage si analiza toate datele disponibile in compania dumneavoastra.

Sistemele BI se bazeaza in principal pe informatie obtinuta in intervale de timp mai mari. Acest tip de informatie este foarte importanta pentru a observa trenduri, probleme, zone de business care necesita imbunatatiri si alti factori importanti.

Un sistem BI performant, nu va ofera doar o viziune globala asupra companiei dumneavoastra, ci poate face recomandari cu privire la pasii care ar trebui urmati pentru a va atinge obiectivele stabilite in prealabil.

Soft Net Consulting va incurajeaza sa luati decizii in cunostinta de cauza!

Reactionati rapid la conditiile de afaceri in schimbare, furnizati informatii securizate oriunde este nevoie de ele si identificati zonele in care se pot face economii de costuri.

Cele mai importante domenii de aplicare a solutiilor BI sunt:

raportari generale

analiza vanzari si marketing

planificare si previziune

consolidare financiara

bugetare

analiza profitabilitatii

Prin implementarea solutiei informatice BI, puteti beneficia de:

 • icon

  Rapoarte corecte, obtinute intr-un timp foarte scurt;

 • icon

  Imbunatatirea calitatii informatiei pentru procesele de decizie;

 • icon

  Reducerea numarului de erori;

 • icon

  Imbunatatirea procesului decizional;

 • icon

  Imbunatatirea relatiilor cu clientii;

 • icon

  Economii de costuri;

 • icon

  Economii de timp.

Fiti in pas cu tehnologia! Noi, cei de la Soft Net Consulting, va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru a atinge acest obiectiv. Alegeti pentru compania dumneavoastra un sistem de business intelligence care va ofera o imagine completa a companiei dumneavoastra!

Aplicatiile BI nu vor inlocui instrumentele informatice de management (ERP, CRM, WMS) deja existente in compania dumneavoastra, ci le vor valorifica, ducand astfel la maximizarea beneficiilor investitiei.

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita Demo