Managementul contactelor.

  Utilizați funcțiile inteligente ale soluției Smart We pentru a digitaliza contactele rapid și ușor.
  SmartWe vă poate capta informațiile de contact indiferent de sursa din care provin: e-mail, documente, cărți de vizită sau pagini web. Și apoi salveaza informațiile corecte la locul potrivit, astfel încât să poată fi accesate în orice moment.
  Meniul radial vă menține clientul în centrul atenției, oferind acces rapid la informațiile importante și conexe.

  calendar-echipa-cas-smart-we

  Calendarul echipei.

  Utilizând fascinantul instrument de management al întâlnirilor, din SmartWe, vă puteți impresiona clienții și colegii, precum și familia și prietenii.

  Nu veti uita nimic.
  Evitați să vă suprasolicitați și începeți să vă echilibrați timpul.

  Cu SmartWe gestionarea celei mai valoroase resurse – timpul – nu a fost niciodată mai ușoară.

  Principiul fanilor.

  În calitate de pionier al filozofiei Customer Centricity, SmartWe integrează și principiul fanilor. Companiile concentrate pe satisfacția clienților pot măsura acum conexiunea emoțională a acestora și, astfel, pot vedea starea actuală a relațiilor cu clienții utilizând chestionare, aceste informații pot fi afișate în mod transparent și folosite pentru a răspunde clienților în mod individual. Utilizând principiul fanilor clienții dvs. vor deveni fani și se vor simți conectați emoțional cu dvs.

  CAS SmartDesign®.

  Soluției SmartWe i s-a oferit un aspect familiar și cunoscut pe toate platformele datorită tehnologiei sale CAS SmartDesign®, unice la nivel global.
  Indiferent dacă lucrați pe o tabletă, PC, smartphone sau într-un browser Web – mediul de lucru și software-ul dvs. sunt identice pe toate dispozitivele.
  Simplu. Intuitiv. Inteligent.

  smartwe-mobilitate

  Funcționare mobilă.

  Bucurați-vă de o cea mai bună calitate a relațiilor cu clienții – SmartWe vă oferă mai multă libertate și independență.

  Asistentul dvs. personal vă poate însoți pe smartphone sau tabletă – oriunde și oricând.

  Și nu doar când sunteți online, cu SmartWe funcționarea offline este, de asemenea, ușoară și fluentă.

  Oportunități și potențiali clienți.

  Gestionați-vă vânzările pe baza unor previziuni mult mai fidele. Recunoașteți dintr-o singură privire potențialul de vânzare.

  SmartWe vă oferă asistența tehnică necesară pentru o buna valorificare a oportunitatilor. Transparent, eficient și incredibil de simplu.

  picasso0-search-smartwe

  Noua funcție de căutare, Picasso.

  Cuvintele lui Picasso „Nu caut, găsesc” sunt indicative pentru căutarea noastră, care vă oferă și mai rapid toate informațiile de care aveți nevoie.

  Pe baza acțiunilor dvs. individuale, căutarea Picasso bazată pe inteligență artificială prezintă documentele, întâlnirile și contactele într-o imagine de ansamblu clar structurată.

  Documente personalizate și e-mailuri.

  Adresați-vă personal clienților dvs. introducând forme de salut și adrese în mod automat.

  Acest lucru vă permite să creați e-mail-uri perfect formatate și să le trimiteți în timp record.

  Toate documentele sunt stocate central, ceea ce face accesul și mai ușor.

  personalized-documents-emails

  Istoricul clientului.

  Fiecare client are un dosar propriu: puteți derula cu ușurință documentele, e-mailurile, apelurile telefonice și programările.

  SmartWe se asigură că toate informațiile relevante sunt legate cu clientul respectiv.

  Acest lucru înseamnă că nimic nu se pierde niciodată și că fiecare detaliu este disponibil rapid.

  Geocodificarea.

  Utilizând vizualizarea hărții, puteți vedea dintr-o singură privire locul exact în care se află clienții și potențialii clienți.

  Apoi, puteți accesa informații esențiale despre aceștia, precum oportunități, locuri de muncă sau apeluri telefonice și îi puteți contacta direct din lista de vizualizare.

  Căutarea de proximitate vă permite să afișați parteneri sau sucursale care sunt situate în imediata apropiere a unui contact.

  geocoding-smartwe

  Project Management.

  SmartWe Project vă ajută să economisiți cea mai prețioasă resursă: Timpul! 

  Puteți planifica proiecte si le puteți structura corespunzător, incluzând etape, sarcini și obiective de urmărit. Iar aplicația de planificare a resurselor vă ajută să gestionați cu atenție resursele disponibile, ceea ce vă va ajuta să detectați blocajele din timp și să le gestionați cu ușurință.

  Angajații dvs. își înregistrează timpul de lucru direct în aplicația de proiect, oferind astfel informațiile necesare pentru generarea de rapoarte cât și pentru analize de performanță. SmartWe Project are grijă de managementul proiectului, astfel încât dvs. să puteți avea grijă de proiect.

  Asistenții SmartWe.

  De ce ar trebui să te gândești la toate de unul singur? De ce să afli totul de unul singur? De ce să lucrezi inutil?

  Lasă asistenții SmartWe să te ajute. Asistentul de adrese are grijă rapid de adrese. Asistentul de corespondență face ca generarea e-mailurilor să devină o joacă de copii. Asistentul de relații vă atrage atenția asupra oportunităților și a riscurilor. Asistentul inteligent CAS SmartSearch nu doar că gândește pentru tine, ci se gândește mai departe.

  Securitate și protecția datelor.

  Protecția și securitatea datelor este una dintre cele mai importante preocupări ale noastre. Te poți baza pe cele mai înalte niveluri de securitate pentru protecția datelor – „Hosted in Germany”.

  Fără breșe de securitate, criptare optimă și un sistem sofisticat de drepturi fac din SmartWe o fortăreață sigură.

  Bun venit!

  Entuziasmul dvs. este cea mai importantă preocupare a noastră. Acesta este motivul pentru care vă oferim SmartWe astfel încât să îl puteți utiliza intuitiv și fascinant ușor. Sunteți curioși sau aveți întrebări suplimentare? Aici veți găsi o imagine de ansamblu a celor mai importante răspunsuri.

  Dacă răspunsul dvs. nu este inclus, Adrian Stanciu și echipa sa SmartWe așteaptă cu nerăbdare mesajul dvs. – vom fi bucuroși să vă sprijinim.

  Telefon:  +40728881232
  E-mailoffice@softnetconsulting.ro

  Contractul dvs. SmartWe

  Începeți gratuit !

  Puteți testa SmartWe timp de 30 de zile gratuit și fără obligații. Până la sfârșitul perioadei de testare puteți trece în orice moment la funcționarea reală. După expirarea perioadei de testare gratuită dacă nu există înregistrare a modalitătii de plată, vom restrictiona automat accesul dvs. la SmartWe și vom șterge toate datele introduse în cel mult 180 de zile de la dezactivare.

  Pot lucra cu date reale în faza de pornire gratuită?

  Vă recomandăm chiar să utilizați datele dvs. reale în faza de testare gratuită. Experimentează cu SmartWe cum poți să te concentrezi asupra clienților tăi încă din primul minut și să obții o experiență de client complet nouă. Utilizați instrucțiunile noastre pentru a importa contactele dvs. în SmartWe.

  Care sunt costurile?

  Cu SmartWe, toate costurile sunt transparente încă de la început. Veți plăti numai pentru utilizatorii care au fost activați / activați în luna calendaristică respectivă. Dacă numărul utilizatorilor activi este redus, acest lucru va afecta în mod direct costurile în luna următoare.

  Cum pot anula?

  Cu SmartWe nu intrați într-un termen minim de contract și puteți anula lunar. Vă rugăm să rețineți că anularea trebuie să fie primită în scris de Soft Net Consulting cu zece zile lucrătoare înainte de sfârșitul lunii.

  Soluția dvs. SmartWe

  Ce sistem de operare trebuie să folosesc?

  SmartWe rulează în browserul de internet și se bazează pe standardul HTML-5. Ceea ce este important este browserul de internet folosit, SmartWe rulează pe aproape fiecare browser de internet. O prezentare generală a browserelor de internet aprobate și recomandate poate fi găsită  aici .
  SmartWe necesită programe instalate local pentru câteva funcții. Acestea pot fi instalate pe majoritatea sistemelor de operare. O imagine detaliată a acestor funcții și a sistemelor de operare poate fi găsită  aici .

  Ce conexiune la internet trebuie să folosesc?

  Pentru o utilizare optimă a SmartWe, vă recomandăm cel puțin o conexiune DSL. Dacă doriți, de asemenea, să accesați SmartWe din pe mobil, vă recomandăm o conexiune 4G.

  Cât de mare este disponibilitatea SmartWe?

  Garantăm disponibilitate de peste 99 la sută pe an.
  Acest lucru nu se aplică momentelor în care serverele nu sunt disponibile din cauza actualizărilor software, a lucrărilor de întreținere sau a circumstanțelor dincolo de controlul SmartWe (de exemplu, forță majoră, eroare a unei terțe părți).

  Cum pot primi asistență?

  Pe lângă opțiunile de asistență familiare (telefon, web, e-mail), Soft Net Consulting impreună cu SmartWe vă oferă webinarii, videoclipuri de învățare și contacte personale pe site.

  Securitatea datelor dumneavoastră in SmartWe

  Cât de sigure sunt datele mele?

  Datele dvs. SmartWe sunt sigure. Acestea sunt găzduite într-un centru de date independent din Germania. Legea germană privind protecția datelor se aplică protecției datelor dumneavoastră. Datele dvs. sunt stocate în conformitate cu DIN ISO 27001 într-un centru de date german de înaltă securitate certificat, în care toate componentele elementare au fost create în mod redundant. Pentru o comunicare sigură între dvs. și centrul de date, toate datele transmise sunt criptate folosind SSL / TLS. Centrul de date are propria protecție împotriva incendiilor, a apei și a furtului (inclusiv supraveghere video cu camere infraroșii). În centrul de date se menține o temperatură de aproximativ 23 de grade. Dacă sursa de alimentare externă este întreruptă, centrul de date are generatoarele diesel pentru a asigura funcționalitatea. Conexiunea la Internet se realizează prin mai multe conexiuni cu fibră optică. Prin conectarea la mai mulți transportatori Tier1, se poate garanta disponibilitate de aproape 100%.

  Vor fi transferate datele mele printr-o conexiune sigură?

  Pentru o comunicare sigură între dvs. și centrul de date, toate datele transmise sunt criptate folosind SSL / TLS. În plus, aproape 100% disponibilitate este garantată prin conectarea la mai mulți transportatori Tier1.

  Ce reglementări privind protecția datelor se aplică datelor mele?

  SmartWe este supus GDPR UE.

  Aveți întrebări despre SmartWe?

  Sau sunați la:

  +40 728 881 232

  (Suntem încântați să vă ajutăm de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00)

  Starter SmartWe

  Pentru un început bun al managementul relațiilor de succes

  9.9 eur

  Net/Utilizator/Luna

  Managementul clientilor si al contactelor

  Oportunitati

  Managementul sarcinilor

  Managementul intalnirilor

  Dosar general al documentelor

  Template-uri pentru e-mailuri si suport

  Dosarul clientului

  Functie de cautare inteligenta

  Acces online

  *  Experimentați SmartWe gratuit timp de 30 de zile fără reînnoire automată.

  SmartWe Team

  Pentru cea mai bună colaborare, flexibilă și adaptabilă

  19.9 eur

  Net/Utilizator/Luna

  Managementul clientilor si al contactelor

  Oportunitati

  Managementul sarcinilor

  Managementul intalnirilor

  Dosar general al documentelor

  Template-uri pentru e-mailuri si suport

  Dosarul clientului

  Functie de cautare inteligenta

  Acces online

  Acces offline

  Arhivarea e-mailurilor pe server

  Sincronizarea datelor cu dispozitivele mobile

  Functii noi pentru aplicatiile existente

  Planificarea resurselor si inregistrarea timpului**

  Crearea si personalizarea aplicatiilor si a diferitelor tipuri de rapoarte***

  *  Experimentați SmartWe gratuit timp de 30 de zile fără reînnoire automată.

  ** Există un cost suplimentar de 9,90 € pentru fiecare utilizator activ.

  *** Există un cost suplimentar de 2,50 € pentru fiecare utilizator activ.

  SmartWe Premium

  Pentru un CRM de succes, perfect pentru cel mai bun management al relațiilor

  29.9 eur

  Net/Utilizator/Luna

  Managementul clientilor si al contactelor

  Oportunitati

  Managementul sarcinilor

  Managementul intalnirilor

  Dosar general al documentelor

  Template-uri pentru e-mailuri si suport

  Dosarul clientului

  Functie de cautare inteligenta

  Acces online

  Acces offline

  Arhivarea e-mailurilor pe server

  Sincronizarea datelor cu dispozitivele mobile

  Functii noi pentru aplicatiile existente

  Planificarea resurselor si inregistrarea timpului

  Crearea si personalizarea aplicatiilor si a diferitelor tipuri de rapoarte

  Harta

  Campuri programabile

  Fan Indicator – Transforma-ti clientii în fani: Evalueaza si masoara loialitatea clientilor

  *  Experimentați SmartWe gratuit timp de 30 de zile fără reînnoire automată.

  ** Există un cost suplimentar de 9,90 € pentru fiecare utilizator activ.

  Testează SmartWe acum

  Vă invităm să descoperiți variantele SmartWe pentru compania dvs. – este fascinant de simplu.
  Fă o primă impresie și cunoaște SmartWe fără înregistrare.

  Starter SmartWe

  Pentru un început bun al managementul relațiilor de succes

  9.9 eur

  Net/Utilizator/Luna

  *  Experimentați SmartWe gratuit timp de 30 de zile fără reînnoire automată.

  SmartWe Team

  Pentru cea mai bună colaborare, flexibilă și adaptabilă

  19.9 eur

  Net/Utilizator/Luna

  *  Experimentați SmartWe gratuit timp de 30 de zile fără reînnoire automată.

  ** Există un cost suplimentar de 9,90 € pentru fiecare utilizator activ.

  *** Există un cost suplimentar de 2,50 € pentru fiecare utilizator activ.

  SmartWe Premium

  Pentru un CRM de succes, perfect pentru cel mai bun management al relațiilor

  29.9 eur

  Net/Utilizator/Luna

  *  Experimentați SmartWe gratuit timp de 30 de zile fără reînnoire automată.

  ** Există un cost suplimentar de 9,90 € pentru fiecare utilizator activ.

  Call Now Button
  FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter