Constructii

Aveti nevoie de acces rapid la informatie? Simtiti ca actualul sistem de gestiune nu mai face fata cerintelor companiei dumneavoastra?

S-ar putea ca acesta sa va limiteze posibilitatea de a va indeplini obiectivele de business. Soft Net Consulting va propune sa va modernizati programul de contabilitate actual pentru a atinge potentialul maxim al afacerii dumneavoastra!

Stim si intelegem care sunt nevoile cu care se confrunta o companie din domeniul constructiilor. Din acest motiv, incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru ca dumneavoastra sa va puteti desfasura activitatea in conditii optime.

Astfel, pentru a creste eficienta proceselor, pentru a crea scenarii  si pentru a identifica problemele si a reactiona in timp real alegeti sa implementati o aplicatie ERP.

Principalele beneficii ale implementarii unui sistem informatic integrat in cadrul companiei dumneavoastra, constau in:

 • icon

   Negocierea corecta a termenelor limita de predare a lucrarilor

 • icon

  Planificarea aprovizionarii

 • icon

  Urmarirea costurilor si rentabilitatii fiecarui proiect

 • icon

  Urmarirea cash-flow-ului

 • icon

  Urmarirea garantiilor acordate pe portofoliul de lucrari

 • icon

  Respectarea termenelor contractuale

 • icon

  Optimizarea utilizarii liniilor de credit

Implementand un sistem ERP, puteti avea acces la indicatorii de performanta ai companiei dumneavoastra (lichiditati, programarea lucrarilor viitoare, lucrari aflate in desfasurare etc.), puteti aproba si administra modificarea comenzilor in timp real, puteti administra eficient materialele de care aveti nevoie pentru executarea lucrarilor si puteti analiza costurile de aprovizionare.  Folosind aceste instrumente de analiza a costurilor lucrarilor, puteti identifica nivelul de profitabilitate aferent fiecarei lucrari.

Coordonarea tuturor activitatilor din domeniul constructiilor necesita implementarea unui sistem informatic complex care sa integreze solutii de project management. Acest aspect este esential deoarece un dezvoltator planifica si administreaza concomitent un numar ridicat de proiecte.

Urmarirea si evidenta stricta a consumurilor de materiale si materii prime se reflecta asupra calitatii constructiilor realizate, ceea ce, pentru clienti inseamna o garantie suplimentara a respectarii angajamentelor si obligatiilor contractuale, o garantie a faptului ca antreprenorul pune in opera exact ceea ce s-a angajat prin contract.

Reducerea costurilor de operare va reduce si costul final al lucrarilor realizate, iar imbunatatirea managementului de proiect permite incadrarea in termenele contractuale prin eliminarea intarzierilor in executie.

asisria laptop

Achizitiile de materiale de constructii vor fi corelate cu livrarile de pe santier, evitandu-se astfel pierderile din gestiune, iar stadiul comenzilor va fi atent monitorizat.

Utilizand solutiile software pentru industria de constructii, puteti beneficia de:

 • icon

  masurarea eficienta a costurilor de proiect, utilizand sisteme care va ofera vizibilitatea de care aveti nevoie;

 • icon

  imbunatatirea proceselor de luare a deciziilor prin crearea de scenarii;

 • icon

  imbunatatirea timpului de raspuns la problemele aparute folosind aplicatii de business intelligence care va vor permite sa analizati datele din mai multe perspective;

 • icon

  o eficienta operationala crescuta – astfel veti avea o flexibilitate sporita de a va adapta conditiilor schimbatoare din mediul de afaceri;

 • icon

  automatizarea proceselor – creati facturi automat folosind reguli de business predeterminate pentru a calcula costuri;

 • icon

  cresteti acuratetea vanzarilor estimate – ajustati in timp real estimarea vanzarilor avand acces la indicatorii de performanta stabiliti;

 • icon

  cresterea vizibilitatii companiei dumneavoastra;

 • icon

  imbunatatirea relatiilor cu clientii.

Testimoniale

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter