Solutiile proprii dezvoltate de Soft Net Consulting genereaza plusvaloare si stabilitate afacerii, ne diferentiaza de concurenta, ne ajuta sa castigam noi contracte si sa ne personalizam ofertele de implementare

Va stam alaturi pentru a dezvolta impreuna cea mai potrivita solutie pentru compania Dumneavoastra. Soft Net Consulting ofera servicii de dezvoltare software in functie de nevoile si cerintele clientilor sai.

Soft Net Consulting raspunde astfel nevoilor sporite de customizare si dezvoltare care intervin tot mai des in proiectele de implementare complexe solicitate de companiile mari si mijlocii.

Dezvoltam aplicatii pe o platforma proprietar de tip web construita pe tehnologia RIA de la Adobe si Microsft SQL Server. Aceasta platforma ne permite dezvoltarea rapida de aplicatii de business accesibile pe internet si mobil.  

Departamentul propriu de dezvoltare al Soft Net Consulting – coordonat de Lia Lacraru, un consultant experimentat, cu multiple implementari reusite de ASiS – furnizeaza solutii personalizate care vin manusa pe specificul si asteptarile clientilor.

Prin dezvoltarea de noi functionalitati, rapoarte, alerte si interfete de comunicare in regim “taylor made”, departamentul de dezvoltare in-house, format din programatori experimentati, ne ajuta sa crestem valoarea adaugata a fiecarui contract de implementare.

Solutiile informatice de tip ERP, CRM, WMS sau BI pe care alegeti sa le implementati in cadrul companiei Dumneavoastra trebuie sa se plieze 100% pe specificul activitatilor desfasurate. De aceea, solutiile existente in portofoliul Soft Net Consulting vin sa completeze procesele pe care le intreprindeti. Am ales special pentru Dumneavoastra solutii informatice, cu standarde si tehnologii bine puse la punct, perfect adaptabile oricarui mediu de lucru, indiferent de industria in care operati sau de dimensiunea si complexitatea actiunilor desfasurate.

Va poate oferi sprijin atat in dezvoltarea sau adaugarea de module pentru anumite solutii informatice, precum si in integrarea cu diferite echipamente hardware (case de marcat, cantare electronice, POS-uri etc.) sau solutii informatice.

Exemple de astfel de integrari:

  • icon

    Schimbul de informatii dintre softul pentru productia de tamplarie cu geam termoizolant (termopane) “WinArhi” (utilizat pentru planificarea si urmarirea productiei si pentru optimizarea debitarii profilelor si suprafetelor vitrate) si sistemul informatic integrat ASiS.

  • icon

    Primirea de catre firmele de productie a comenzilor in format electronic EDI de la retelele de mari magazine, supermarketuri sau hypermarketuri si transmiterea avizelor de expeditie a marfii si facturilor in format electronic catre aceste centre comerciale de tip international key accounts. Schimbul electronic de date cu lanturile de retail care distribuie si comercializeaza produsele clientilor de ASiS ai Soft Net Consulting prin importul de comenzi si exportul de facturi se realizeaza in baza standardului international EDI (Electronic Data Interchange) care faciliteaza transferul electronic de date intre doi sau mai multi parteneri de afaceri fara a mai utiliza suportul de hartie si serviciul de mesagerie.

     

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter