Asis ERP

Winmentor

Winmentor Enterprise

Ce este un sistem ERP?

ERP reprezinta nucleul afacerii dumneavoastra.

Un sistem ERP reprezinta o imbinare a practicilor de management al afacerilor cu tehnologia informatiilor, prin care procesele de afaceri ale unei companii sunt integrate in cadrul sistemului informatic, in vederea atingerii unor obiective de business specifice.

In anul 1990, Gartner a introdus si definit termenul de ERP, stabilind o noua viziune pentru domeniul de planificare a resurselor. Aceasta viziune era centrata pe planificarea resurselor si acuratetea inventarului, precum si pe intreg procesul de productie.

Din punct de vedere al organizarii si planificarii proceselor de productie, un sistem ERP este esential. Recomandam tuturor clientilor nostri implementarea unei asemenea aplicatii pentru o mai buna functionare si gestionare a companiei lor.

Sistemele ERP reprezinta un numar de aplicatii informatice menite sa integreze informatiile economice utilizate in managementul unei companii. Un asemenea sistem reprezinta nucleul unei companii.

Implementarea unei solutii ERP aduce valoare reala unei companii prin oferirea unui suport veritabil in transformarea proceselor interne din cadrul companiei si prin sustinerea obiectivelor de business.

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter