SERVICII DIGITALIZARE

Logistica WMS

Va ajutam sa atingeti potentialul maxim al tuturor proceselor dumneavoastra logistice de la inceput pana la sfarsit.

CUM TE PUTEM AJUTA?

Avem oportunitatea de a va oferi solutii solutii competitive

Valoarea afacerii prin logistica WMS

Printr-o echipa de angajati bine educati si cu experienta, suntem pregatiti sa eficientizam afacerile clientilor nostri, oferindu-le timpul de livrare si calitatea necesara.

Organizarea eficienta a depozitului

Sistemul informatic indica angajatilor localizarea precisa a produselor in spatiul de depozitare.

Optimizarea proceselor de gestionare a marfurilor

Cunoasterea stocurilor in timp real, inventarierea facila si rapida a marfurilor.

Cresterea eficientei operatorilor dvs.

Operarea in paralel a mai multor receptii de marfa, in contextul in care acelasi operator nu a finalizat o anumita receptie, dar doreste sa initieze alte receptii, mai urgente, pana la rezolvarea conditiilor optime de depozitare pentru receptia nefinalizata.

Experienta

Performanta

0 +
Clienti multumiti
0 +
Ani de experienta

Aflati mai multe

Intrebari adresate frecvent

Solutia WMS va sta la dispozitie ajutand la organizarea eficienta a depozitului, optimizarea proceselor de gestiune a marfurilor si cresterea eficienta a operatorilor din depozit.
Procesarea rapida si corecta a comenzilor de la clienti. Receptionarea exacta prin coduri de bare. Eliminarea erorilor de receptie si gestionarea produselor deterioare. Asigurarea trasabilitatii produselor prin operarea cu coduri de bare. Sistemul informatic indica angajatilor localizarea precisa a produselor in spatiul de depozitare.
Principalii clienti carora li se adreseaza aceste functionalitati sunt firmele de distributie, productie si constructii.
Capacitatea de a intelege si a rezolva probleme de business complexe prin automatizare si digitalizare a proceselor conform nevoilor clientilor.
management depozit logistica wms softnetconsutling solutii personalizate de business

Asteptarile unui sistem de logistica WMS ?

Este nevoie de mult mai mult de la o logistica WMS, decat doar gestionarea si organizarea depozitului. Antreprenorii se asteapta ca logistica WMS sa optimizeze procesele din depozit, sa reduca costurile si sa faca procesele transparente. Companiile active la nivel international, in special, solicita un sistem de management al depozitelor care sa controleze intregul flux de marfuri cu o singura versiune – chiar si in tari si in diferite limbi, precum si cu cerinte diferite la locatiile individuale.

Avantajele unui sistem de logistica WMS ?

Implementarea unui sistemde logistica WMS este complexa si poate fi costisitor de achizitionat. Cu toate acestea, companiile beneficiaza de numeroase avantaje care justifica o investitie. Implementarea unui sistem de logistica WMS ajuta companiile sa imbunatateasca acuratetea stocurilor, sa reduca erorile in alegerea si expedierea marfurilor, sa mareasca flexibilitatea si receptivitatea, sa imbunatateasca serviciul pentru clienti si sa reduca costurile cu forta de munca. Datele sunt disponibile in timp real, ceea ce inseamna ca cele mai recente informatii privind comenzile, expeditiile si miscarile marfurilor pot fi intotdeauna folosite pentru planificare si control.
persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Contactati-ne.

Consultantii nostrii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne prin e-mail sau telefonic.

persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Contactati-ne.

Consultantii nostrii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne prin e-mail sau telefonic.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank
 • Tipul soluției solicitate
 • ERP
 • CRM
 • BI
 • TMS
 • WMS
 • SFA
 • Altul
 • Nothing found
 • Alege
 • Imediat
 • 1-3 Luni
 • 3-6 Luni
 • 6-12 Luni
 • Nedefinit