Despre Noi

Suntem prezenti pe piata de consultanta privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experienta se reflecta in peste 600 de implementari reusite pe diverse industrii, care au generat bune practici in managementul proiectelor software, analiza proceselor si fluxurilor informationale de afaceri.Ne recomanda: 

  • metodologia proprie de vanzare si implementare orientata spre client
  • echipa profesionista de consultanti cu o experienta de peste 10 ani in domeniu 
  • sistemul performant de suport tehnic 
  • portofoliul diversificat de clienti
  • pachetul complet de solutii informatice care acopera atat nevoile IMM-urilor, cat si asteptarile marilor companii


Oferim solutii personalizate


Intelegem bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economistilor si inginerilor si stim sa transformam nevoile clientilor in cerinte si functionalitati ale sistemului informatic.

Pe langa functionalitatile standard ale celor 9 solutii software aflate in portofoliul nostru, programatorii din departamentul nostru de dezvoltare pot customiza solutia aleasa la specificul activitatii fiecarui client si fiecarei industrii.

Prin aplicatia software personalizata, livrata la cheie, asiguram rezolvarea tuturor cerintelor clientilor cuprinse in obiectivele proiectului de implementare. 

Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste solutii informatice integrate in business-ul dumneavoastra consta atat in optimizarea si eficientizarea proceselor interne de business, cat si a relatiilor externe ale companiei dumneavoastra cu clientii sai.


Este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activitatii si rezultatelor acesteia, urmarirea comenzilor, costurilor si consumurilor, gestionarea eficienta a resurselor, cresterea performantei afacerii, diminuarea volumului si timpului de munca necesar pentru elaborarea rapoartelor si analizelor.


Asiguram sistem de service post implementare peste media industriei

Cu echipa dedicata de suport, oferim asistenta tehnica online, prin portal, telefonic si la fata locului pentru 271 de contracte active de service, asigurand update-uri, dezvoltari customizate si raspunsuri prompte la sesizarile si problemele clientilor aparute in utilizarea solutiilor informatice.

Canalele de acces la service si suport sunt variate, disponibilitatea lor este adaptata programului clientului, iar interventiile noastre sunt rapide si eficiente, in functie de prioritatea si urgenta problemelor ridicate.

Clientii apreciaza la consultantii nostrii flexibilitatea, adaptabilitatea si disponibilitatea lor de comunicare, solutiile clare oferite la problemele lor si raspunsurile prompte si precise.