COLLINI COM SRL

Banat Bun este o marca romaneasca din Banat, producatoare de mezeluri si carne de pui, care pune la loc de cinste numai lucrul bine facut.

Marca de mezeluri Banat Bun se vinde utilizand sistemul ERP ASiS

Producatorul si distribuitorul national Collini  Com  SRL, detinatoare a brandului de mezeluri Banat Bun, a implementat sistemul ASiS ERP pentru gestionarea operatiunilor de retail din cadrul magazinelor proprii.

Avand peste 100 de magazine dedicate in toata tara, cu preponderenta in zona de Vest a tarii, Collini Com cauta o solutie integrata pentru a avea informatii in timp real despre vanzari si stocuri la nivel de magazin, dar si cumulat, la nivel de retea. Decizia de a implementa ASiS ERP s-a datorat tehnologiei revolutionare care ofera acces la informatii corecte si actualizate in cel mai scurt timp posibil si permite controlul eficient din partea conducerii companiei asupra tuturor aspectelor legate de functionarea punctelor de vanzare.

“ Solutia ASiS ERP a impresionat prin scalabilitate si ne-a facut sa realizam ca putem fi cu un pas inaintea concurentei avand informatii valide din sistem, la secunda. Cateva dintre beneficiile obtinute prin implementarea sistemului ERP ASiS sunt: urmarirea detaliata a stocurilor, coordonarea centralizata a politicilor de preturi si discount, monitorizarea atenta a procesului de vanzare, operarea rapida a datelor la punctele de lucru, scaderea timpului dedicat centralizarii documentelor, etc. Cu ajutorul ASiS ERP reusim sa ne concentram pe ceea ce conteaza cu adevarat precum dezvoltarea retelei de magazine. ” 

Horea Zaha ,CEO Banat Bun

In cadrul implementarii ASiS ERP la magazinele Banat Bun, s-a optat pe integrarea functionalitatilor de natura operationala. De exemplu, cantarele existente in fiecare locatie au fost legate de solutia informatica ASiS si transmit automat date, la fiecare vanzare.

S-au stabilit de la sediul companiei listele de preturi, promotiile si discounturile acordate la nivel de magazin, avandu-se in vedere produsele cele mai vandute, vadul comercial si clientii de top. Clientii de top ai companiei beneficiaza de aceleasi discounturi oriunde in reteaua Banat Bun.

In cadrul sectorului retail Banat Bun, existau dificultati inclusiv in ceea ce priveste procesul de aprovizionare a magazinelor cu produsele cerute (pe sortimente), cantitatile comandate, etc. In prezent, o data cu implementarea sistemului integrat ASiS sunt generate automat comenzi de aprovizionare a magazinelor, lansate catre sediul central si ordine de transfer de marfuri intre magazine. ASiS transpune toate comenzile de aprovizionare in centralizatoare de aprovizionare, accesibile din sistem, facand facila pregatirea si livrarea marfii catre magazine.

Solutia ASiS permite incasarea contravalorii marfurilor cu carduri de debit sau credit, tichete de masa, tichete cadou si puncte de fidelitate. Fiind vorba de o solutie integrata, exista in orice moment, o situatie reala a incasarilor ceea ce favorizeaza stabilirea si urmarirea cash-flow-ului companiei.

“ Stim cu totii, ca deciziile dificile bazate pe informatii incomplete nu sunt o optiune in ziua de azi. Cu ASiS ERP gestionam intr-o maniera eleganta toate procesele legate de reteaua de magazine proprii, iar informatiile colectate de la magazine si sistematizate in baza de date unica a solutiei informatice sunt punctul de plecare in realizarea situatiilor pe care le analizam zilnic pentru a putea lua deciziile bune. ”

Grupul de companii reunite sub brand-ul Banat Bun  este unul dintre marii competitori pe piata produselor procesate din carne, avand in prezent o cifra de afaceri care se ridica la 48 milioane de EUR.

Call Now Button
Portal ClientiSolicita PrezentareFacebook