Poltergaist

Poltergeist este o firma timisoreana ce comercializeaza produse pentru instalatii, constructii si amenajari prin reteaua proprie de magazine, Euroinstal.

Forta de vanzari si distributie Poltergeist, detinatorul retelei de magazine Euroinstal, devine mai mobila si eficienta cu ASiSmobile

Poltergeist a resimtit din piata nevoia echiparii agentilor sai de vanzari cu o solutie mobila de automatizare a proceselor de vanzare, datorita dezvoltarii semnificative a activitatii sale de distributie la nivel regional.

Solutia ASiS Mobile pentru care a optat clientul si care va fi integrata nativ cu solutia ERP ASiS Ria (furnizata anterior tot de Soft Net Consulting) le va permite agentilor de vanzari sa inregistreze si sa proceseze in sistemul informatic, de la distanta, comenzile preluate de la clienti, sa efectueze rezervari de marfa in gestiune si sa factureze marfa in timp real, direct de la sediul clientului, fara a mai fi necesare interogari repetate ale bazei de date sau deplasarea la sediul central Poltergeist.

Implementarea demarata in 21 septembrie va presupune modificarea structurii bazei de date existente prin splitarea acesteia si crearea unor baze de date distincte pentru reteaua de magazine retail (Store) si pentru depozit si activitatea de distributie (Distribution).

Solutia de automatizare a fortei de vanzari (SFA – ASiS Mobile) va fi legata direct la baza de date de distributie si va permite consultarea stocurilor si preturilor de distributie, distincte de cele pentru vanzarea cu amanuntul.

Agentii de vanzari vor avea acces in timp real la informatii despre clientii pe care ii viziteaza pe teren, privind soldurile acestora, stocurile existente dintr-un anumit produs, comenzile si platile efectuate.

Intreaga activitate de retail si distributie a firmei va fi portata cu aceasta ocazie de pe ASiS Plus pe ASiS Ria pentru a putea accesa online aplicatia ASiS ERP de oriunde si din orice browser web.

Responsabilul de vanzari Soft Net Consulting alocat acestui proiect este Dan Petrescu.

Call Now Button
Portal ClientiSolicita PrezentareFacebook