Mazars Consulting

Inca din anul 1995, Mazars si-a ajutat clientii sa-si dezvolte afacerile si a asistat sute de noi investitori in pornirea activitatii in Romania. Mazars a devenit un partener de consultanta de incredere, pe care clientii sai se pot baza pentru a-si dezvolta afacerile pe piata locala.

Mazars Consulting, un nou client de prestigiu international caruia ii vom furniza asistenta tehnica si suport pentru exploatarea WinMentor si WinMentor Enterprise

Semnarea unui contract de prestari servicii de asistenta tehnica (suport) pentru exploatarea sistemelor informatice WinMentor si WinMentor Enterprise cu reputata companie Mazars Consulting confirma – inca o data – ca modelul de parteneriat dezvoltat si practicat de Soft Net Consulting in relatia cu firmele specializate in operatii de contabilitate si salarizare externalizate (outsourcing de servicii privind obligatiile declarative) este unul functional si benefic pentru ambele parti.

Mazars Consulting va beneficia astfel de o platforma stabila si rapida pentru integrarea noilor sai clienti in solutiile ERP WinMentor si WinMentor Enterprise si de un model elastic de licentiere pentru aceste programe.

Pentru Soft Net Consulting este important faptul ca, atunci cand clientii Mazars Consulting ajung in stadiul de dezvoltare in care simt nevoia de a utiliza sistemul informational intern pentru urmarirea operationala a business-ului lor, prima lor optiune este aceea de a utiliza solutia informationala si furnizorul recomandat de firma lor de consultanta financiar-contabila externalizata.

De aceea, este de presupus ca, in timp, o buna parte dintre clientii Mazars Consulting vor implementa si utiliza WinMentor sau WinMentor Enterprise pentru urmarirea proceselor interne de business si fluxurilor lor informationale.

Cei peste 30 de utilizatori de WinMentor si WinMentor Enterprise ai Mazars Consulting vor beneficia de un pachet de servicii personalizate din partea Soft Net Consulting, adaptat specificului activitatii unei firme specializate in servicii de contabilitate.

Procesul de update legislativ va fi unul destul de amplu si consumator de timp, deoarece va trebui desfasurat pentru un numar mare de clienti finali si pentru fiecare dintre aceste firme in parte.

Pentru a nu deranja buna desfasurare a activitatilor curente de contabilitate, instalarea versiunilor noi generate de modificarile legislative se va realiza in afara orelor standard de program, adica in week-end sau, in zilele lucratoare, dupa terminarea programului.

Castigarea acestui important client este rezultatul parcurgerii unui proces de selectie riguros care a fost deschis tuturor distribuitorilor de WinMentor si WinMentor Enterprise la nivel national, pe baza unei cereri de oferta (caiet de sarcini) care includea o lista precisa de cerinte privind nivelul serviciilor solicitate si un calendar strict de furnizare a raspunsurilor, de ofertare si negociere.

Oferta de servicii inaintata de Soft Net Consulting a acoperit toate cerintele Mazars Consulting, punctand cerinta cu cerinta toate asteptarile si nevoile clientului.

Discutiile finale s-au purtat cu doi ofertanti selectati preliminar pe baza analizei ofertelor scrise depuse.

A fost ales Soft Net Consulting datorita viziunii de business a parteneriatului care aduce beneficii clare ambelor parti, acoperirii tuturor cerintelor de calitate si promptitudine si canalelor de suport diversificate, disponibile si functionale (de la call-center si suport online la distanta la portalul clienti, chat online, e-mail si deplasare la sediul clientului).

A contat mult faptul ca acesta era modul curent de functionare a serviciilor de suport in Soft Net Consulting, un mod de lucru probat deja in practica si validat de referintele colectate de la clienti asemanatori din aceeasi industrie, nu o propunere inventata ad-hoc si creata doar pentru a castiga aceasta selectie.

Personalul dedicat, capacitatea de suport si experienta de service a Soft Net Consulting ne va permite sa transferam rapid cazuistica existenta in prezent la client, ceea ce speram ca ne va deschide in viitor noi perspective pe piata de servicii externalizate de contabilitate si consultanta financiar-contabila din Bucuresti.

Call Now Button
Portal ClientiSolicita PrezentareFacebook