prologos-snc

We rely on the same vision:
we create strategies based on data!

We support chess because it creates the premises for a harmonious individual development and stimulates structured thinking.

Chess players practically learn to build a strategy and create ways to secure the current situation when they launch an attack. It is a useful business skill, which helps you secure your market share when you draw up a business development plan and not be exposed to unforeseen movements of competition.

In order to participate in the online competition organized on the platform https://lichess.org/ you will need an access password. Thus, by filling in the form you will receive an email with the password:

 

Prin Asociatia ProLogos – al carei responsabil al departamentului sport este – Dorin Andreica, managing partner Soft Net Consulting, sustine consecvent sahul pentru copii si juniori cu varste intre 6 si 20 de ani.

Asociatia a finantat, incepand cu 2012, organizarea a patru turnee open (festivaluri) de sah, doua la Timisoara si doua la Drobeta Turnu-Severin.

De asemenea, ProLogos a organizat doua editii ale Festivalului International de Sah pentru Copii si Juniori Timisoara, un eveniment de referinta pentru Europa de Sud-Est, cu participare internationala inca de la prima editie, ce a angrenat sportivi din patru tari.

Soft Net Consulting asigura fondul de premiere pentru concursul principal din cadrul festivalului.

“Festivalul beneficiaza de cel mai mare fond de premiere din Romania pentru un eveniment de sah destinat copiilor. Speram ca in maximum trei ani, acesta sa redevina evenimentul sahistic numarul 1 al Timisoarei, reluand traditia de pana in 2000 a FIS Timisoara.”

Dorin Andreica

Pana acum, la evenimentele sahistice organizate de Asociatia ProLogos au participat circa 400 de copii si juniori.

“Am ales sa sustinem sahul deoarece creeaza premizele unei dezvoltari individuale armonioase si stimuleaza gandirea structurata. Sportivii invata practic sa construiasca o strategie si sa creeze variante de securizare a situatiei prezente in momentul in care se lanseaza in atac. Este o abilitate utila in afaceri, ce te ajuta sa-ti securizezi cota de piata dobandita atunci cand creionezi un plan de dezvoltare a afacerii si sa nu ramai descoperit in fata miscarilor neprevazute ale concurentei.”

 Dorin Andreica

Soft Net Consulting si Universitatea de Vest au luat de comun acord decizia infiintarii a unei sectii de sah in cadrul noului Club Sportiv Universitatea de Vest, sectie pe care o va conduce Dorin Andreica.

Pe structura acestui club sportiv s-a dezvoltat o scoala de sah care demareaza selectia activa a copiilor talentati din clasele intai, actiune sprijinita de profesorii de la catedra de psihologie a universitatii, care aplica teste de inteligenta candidatilor interesati.

Copiii selectati vor fi inscrisi intr-un program de invatare a sahului cu durata de un an, in urma caruia cei mai buni dintre ei vor intra in echipele clubului si vor fi finantati pentru a participa la competitiile sahistice.

“Vom merge in scoli din vestul tarii in cautarea copiilor talentati, nu vom astepta sa ne gaseasca ei pe noi. Clubul va pune la dispozitie si profesori calificati pentru orele de sah – care a devenit recent materie optionala in scoli.”

Dorin Andreica, managing partner Soft Net Consulting. 

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter