Retail

Clientii nostri din retail au retele de magazine proprii dezvoltate la nivel regional si national in diferite puncte de lucru. Ce probleme stim sa rezolvam si ce solutii customizate oferim pentru clientii si prospectii nostri din retail?

Automatizarea receptiilor de marfuri si transferurilor de la depozit catre magazine. Sistemul informatic permite inregistrarea receptiilor la magazin pe baza comenzilor de aprovizionare si a dispozitiilor de receptie a marfii. Factura este confirmata la sediul central, pentru a controla si limita accesul tuturor utilizatorilor la preturile de achizitie.

Introducerea sistemelor de carduri de fidelizare a clientilor, fie cu acumularea de puncte pe baza istoricului cumparaturilor, puncte ce pot fi utilizate pentru achitarea unor cumparaturi ulterioare (discount intarziat pentru achizitii ulterioare), fie cu aplicarea de discount pe loc, chiar in momentul vanzarii. Cele mai numeroase solicitari de carduri de fidelizare au venit din partea magazinelor ce comercializeaza materiale de constructii si care doresc sa isi fidelizeze astfel clientela ce provine din randul meseriasilor.

Vanzarea cu ajutorul codurilor de bare prin scanarea etichetelor produselor din gestiune.

Crearea listei de preturi de vanzare pentru fiecare magazin din reteaua proprie in parte, in functie de locatie, potential si vad comercial.

Generarea automată a comenzilor de aprovizionare a magazinelor, lansate catre sediul central si a ordinelor de transfer de marfuri intre magazine.

Vizualizarea de rapoarte de vanzari distincte pe fiecare magazin din reteaua proprie: rapoarte de vanzari orare sau zilnice, rapoarte de vanzari pe categorii de articole.

Integrarea ASIS cu diverse softuri utilizate de casele de marcat.

Solutia informatica permite diverse metode de incasare a contravalorii marfurilor: card de debit, card de credit, cash, tichete de masa, tichete cadou, puncte de fidelizare.

Informatia despre vanzari este actualizata in timp real in sistemul informatic ASiS Ria (care lucreaza online), fiecare operatiune comerciala fiind inregistrata direct pe server, care poate fi accesat de utilizatori prin intermediul oricarui tip de browser web.

Calculul automat al pretului cu amanuntul in functie de marjele si discounturile setate in sistemul informatic.

Generarea automata a facturilor si listarea lor la sediul clientilor prin scanarea etichetei produselor comandate.

Automatizarea fluxului comenzilor si generarea centralizatoarelor de aprovizionare.

Nu de putine ori, companiile din domeniul comertului cu amanuntul se confrunta cu probleme in ceea ce priveste managementul punctelor de lucru multiple, o gestiune bine pusa la punct, usurinta de utilizare si operare, precum si in ceea ce priveste legatura directa si transferul de date intre gestiuni si contabilitate.

Soft Net Consulting va propune implementarea unui sistem ERP integrat, care sa va ajute atunci cand doriti sa:

 • icon

  Identificati rapid vanzarile la nivelul punctului de lucru;

 • icon

  Identificati produsele care se vand mai greu;

 • icon

  Monitorizati inventarul pentru fiecare punct de lucru in parte, sau in functie de vanzator;

 • icon

  Identificati vanzatorii cu cea mai mare rata de succes;

 • icon

  Administrati comenzile online in functie de stocurile disponibile;

 • icon

  Monitorizati orarul punctelor de lucru;

 • icon

  Monitorizati bugetul fiecarui punct de lucru in parte;

 • icon

  Comparati rezultatele acestora cu a altor magazine;

 • icon

  Urmariti retururile;

 • icon

  Planificati si executati inventare periodice la toate magazinele;

 • icon

  Garantati creditarea in mod corespunzator a retururilor;

 • icon

  Construiti programe de fidelitate pentru cei mai profitabili clienti;

 • icon

  Identificati obiceiurile de achizitionare ale acestora.

Folosind o aplicatie ERP puteti transfera, importa si prelucra automat toate tranzactiile sub forma de date valorice necesare departamentului contabil in scop financiar-contabil. Efortul departamentului contabil este mult mai mic prin asigurarea accesului la toate informatiile din programul de gestiune.

Conectivitatea aplicatiei ERP cu periferice de gestiune (case de marcat, cititoare de coduri de bare, cantare electronice, terminale de culegere de date etc.) aduce in prim-plan simplitatea culegerii datelor initiale si usurinta in transmiterea informatiilor si in manevrarea datelor contabile si de gestiune.

Se pot implementa diverse restrictii si limitari pentru accesul la date, fiecare utilizator vazand stocurile care il intereseaza in timp real. De asemenea, se poate permite accesul utilizatorilor si la vizualizarea stocurilor disponibile din alte magazine.

Interfatarea programului cu casele de marcat permite cautarea produselor in program dupa denumirea acestora. Astfel, vanzatorul nu trebuie sa mai retina codurile produselor, un avantaj evident in cazul gestiunilor cu un nomenclator extins de produse.

Testimoniale

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter