Inchirieri Imobile

Pentru a veni in sprijinul companiilor care presteaza servicii profesionale (de inchiere imobile, turistice etc.), Soft Net Consulting propune implementarea unui sistem informatic care sa se muleze perfect fiecarui business in parte.

Astfel, puteti beneficia de un program sigur care va va permite sa:

  • monitorizati indicatorii de performanta stabiliti,
  • facturati rapid serviciile repetitive,
  • urmariti rentabilitatea fiecarui proiect
  • refacturati serviciile suplimentare.

Pentru o companie care desfasoara servicii de inchiriere imobile, pot fi urmarite contractele de inchiriere incheiate cu clientii de catre dezvoltatorii imobiliari.

Cum te ajută tehnologia

Datele aferente fiecarui contract de inchiriere se introduc o singura data in sistemul ERP implementat:

  • suprafata inchiriata de fiecare client;
  • tariful de inchiriere negociat;
  • termenul de scadenta a platii chiriei.

Pe baza acestor date se pot factura automat la finalul fiecarei luni chiriile pentru toti chiriasii unei cladiri de birouri.

Pentru prestatorii de servicii turistice care se ocupa cu revanzarea de bilete de avion si pachete turisticeun asemenea sistem informatic poate genera facturi intr-un format special, specific activitatilor de turism, format dorit si solicitat pentru a nu evidentia separat pe factura comisionul de revanzare a serviciilor turistice contractate incasat de agentia de turism si nici TVA-ul aferent, care se plateste doar la comisionul agentiei.

In acest fel, clientul final este informat doar asupra pretului final al pachetului de servicii turistice achizitionat, fiind ascuns comisionul incasat de agentie pentru aceste servicii.

In cazul sucursalelor si filialelor companiilor multinationale care presteaza servicii in Romania doar pentru companiile-mama si la comanda acestora, aplicatiile ERP permit intocmirea de rapoarte manageriale adaptate specificului raportarilor la nivel de grup si indicatorilor financiar-contabili solicitati de firma-mama.

Ce ai de făcut pentru ca toate acestea să se întâmple?

Acum știi cum te poate ajută tehnologia. Mai trebuie să faci doar un pas: contactează un consultant Soft Net Consulting, că să afli exact cum functionează CAS CRM, cum îl poți folosi în afacerea ta și cum te putem ajuta noi.
Conversația nu te obligă cu nimic, tu decizi când ești pregătit să devi utilizator.

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter