Servicii

Colaborarea cu un furnizor de solutii software de business este, in general, una de lunga durata. Dat fiind impactul acestora in companiile dumneavoastra,  noi va propunem o colaborare bazata pe servicii de calitate si promptitudine.

O astfel de colaborare presupune parcurgerea mai multor etape care au ca scop final eficientizarea afacerii dumneavoastra. Pentru noi, acest proces incepe inca de la prima intalnire cu clientul.

Serviciile cu care compania noastra poate veni in sprijinul afacerii dumneavoastra sunt:

Implementarea

Implementarea

Este cea mai importanta etapa, deoarece vine sa incununeze o colaborare eficienta. Metodologia noastra de implementare, experienta consultantilor, solutiile informatice sunt elementele care stau la baza unei implementari de succes.
Click pentru mai multe detalii

Strategie software

Strategie software

Identificam nevoile cu care clientul nostru se confrunta, facem o analiza de risc si o evaluare a oportunitatilor, propunem solutia sau solutiile necesare si elaboram o strategie software. Dorim sa va eficientizam activitatea prin tehnologizarea ei.
Click pentru mai multe detalii

Service post implementare

Service post implementare

O implementare de succes trebuie sustinuta de service si asistenta de calitate. Impreuna cu fiecare client in parte, configuram pachetul de servicii cel mai potrivit pentru intretinerea solutiei implementate.
Click pentru mai multe detalii

Dezvoltare software

Dezvoltare software

Pentru ca punem accent pe simplitate, flexibilitate, durabilitate, adaptabilitate si un management de proiect eficient, va oferim servicii de dezvoltare software in functie de nevoile si cerintele afacerii dumneavoastra.
Click pentru mai multe detalii

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter