Cu "SNC – POWER BI" transformati datele in informatii care va ajuta sa luati decizii inteligente

Solutia SNC – POWER BI a fost conceputa pentru a furniza informatiile necesare factorilor de decizie, permitandu-le sa identifice si sa reactioneze in mod adecvat la conditiile schimbatoare ale pietei.

“SNC – POWER BI” face posibila extragerea datelor, in timp real, din aplicatiile Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Manufacturing Resource Planning (MRP) sau Warehouse Management System (WMS) si integrarea lor in rapoarte utilizabile in modelarea deciziilor.

Un sistem BI performant va ofera o viziune globala asupra companiei, dar poate face si recomandari cu privire la pasii care ar trebui urmati pentru a va atinge obiectivele.

Cu ajutorul sau, reactionati rapid la conditiile de afaceri in schimbare, furnizati informatii securizate oriunde este nevoie de ele si identificati zonele in care se pot face economii de costuri.

SNC – Power BI valorifica instrumentele informatice de management prin identificarea, extragerea, prelucrarea, analizarea si vizualizarea datelor oferite de acestea.

Rapoartele generate cu ajutorul SNC – Power BI

 • icon

  pot fi consultate in browser-ul web de pe tableta si smartphone

 • icon

  permit realizarea de comparatii si evidentierea depasirilor sau ramanerilor in urma, sub forma unui cod de culori

 • icon

  sunt usor de definit si accesat

 • icon

  pot fi partajate ulterior cu ceilalti utilizatori din aceeasi echipa sau acelasi departament

Tablourile de bord destinate managamentului sunt organizate pe tipuri de activitati si indicatori-cheie relevanti pentru performanta firmei (KPI).

Ele permit analize aprofundate prin trecerea de la o imagine de ansamblu la detalii specifice (analize comparative, evolutia dinamica in timp a indicatorilor cheie, analize multicriteriale si testarea unor scenarii de evolutie a business-ului).

La aparitia unor evenimente relevante pentru activitatea curenta sau pentru deciziile strategice de viitor, se genereaza alerte si notificari privind disponibilitatea unui nou raport, ce pot fi trimise pe e-mail utilizatorilor care au subscris la ele.

Functionalitatile solutiei va ofera o flexibilitate a formatelor de prezentare si modalitatilor de accesare a datelor

 • icon

  Solutia “SNC – Power BI” se bazeaza pe tehnologia Microsoft SQL Server.

 • icon

  Aplicatia extrage date din bazele de date ale ERP-urilor existente in portofoliul Soft Net Consulting – Asis si WinMentor – sau ale oricarei alte aplicatii de tip ERP, CRM, MRP, WMS.

 • icon

  Informatiile extrase sunt puse in tabele proprii de raportare (cuburi) care pot fi vizualizate de utilizatori prin Microsoft Excel si PowerPivot.

 • icon

  Informatiile pot fi vizualizate intr-o forma intuitiva, usor de urmarit si inteles.

 • icon

  Prezentarea datelor se poate face in formate variate (tabele, tabele pivot, grafice si texte derulante) si dashboard-uri.

 • icon

  Aceeasi informatie poate fi prezentata simultan in formate diferite (de exemplu, tabel+grafic).

 • icon

  Solutia poate fi accesata atat offline, cat si de la distanta (remote), prin browser web, de catre utilizatorii mobili din forta de vanzari, pe baza de utilizator si parola.

 • icon

  Interactiunea utilizatorilor cu softul se poate face prin interfete grafice de tipul “point and click” (alege si apasa) sau “drag and drop” (trage si pozitioneaza).

 • icon

  Utilizatorii finali au acces la orice informatie din baza de date tradusa pe intelesul lor, conform dictionarului explicativ de termeni-cheie stabilit impreuna cu clientul in faza de implementare a solutiei de BI.

 • icon

  Cifrele pot fi pozitionate pe date calendaristice si filtrate in functie de perioada de analiza pentru a fi prezentate ca evolutii sau previziuni in timp.

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter