Soft Net Consulting poate sa va eficientizeze activitatea prin tehnologizarea ei

Implementarea solutiilor ERP, CRM, WMS sau BI in cadrul unei companii presupune in primul rand elaborarea unei strategii care sa ghideze intreg procesul. Soft Net Consulting considera aceasta etapa ca fiind una extrem de importanta, reusita constand intr-o strategie bine definita si unitara.

In elaborarea strategiei software clientul este cel care are un rol esential, el este cel care ne furnizeaza informatiile necesare despre procese si fluxuri. Soft Net Consulting  pune la dispozitie experienta echipei de lucru care vine sa mapeze aceste procese si sa le integreze gradual in aplicatii.

Alaturi de Dumneavoastra, pe baza nevoilor identificate ale companiei, fixam un set de linii directoare pentru business-ul pe care il dezvoltati.

In procesul de stabilire a strategiei pe care o vom urma, elaboram un caiet de sarcini si incercam sa identificam in detaliu 4 aspecte esentiale:

 • icon

  Modul de planificare a activitatilor, sarcinilor, bugetelor companiei;

 • icon

  Metodele utilizate pentru urmarirea proceselor;

 • icon

  Tipurile de documente si informatiile operate;

 • icon

  Tipul de rapoarte pe care le generati pentru partenerii externi (parteneri de afaceri, institutii bancare, Stat).

Aceasta analiza de caz ne ajuta sa dezvoltam o strategie de viitor. Astfel, putem avea o imagine clara a modului de lucru post-implementare.

Optam pentru o abordare graduala a intreg procesului, in cadrul careia urmarim sa:

 • icon

  Identificam nevoile informationale ale companiei;

 • icon

  Identifcam provocarile si cerintele ecosistemului afacerii;

 • icon

  Creionam solutia si sa prioritizam problemele;

 • icon

  Realizam graficul de implementare;

 • icon

  Transformam obiectivele de business in obiective de implementare.

Dezvoltarea unei strategii de viitor presupune proiectarea activitatilor companiei anterior instalarii soft-ului informatic, astfel incat sa putem contura un calendar ce va fi urmarit in desfasurarea activitatilor viitoare.

Obiectivul final este îmbunatatirea felului in care se va desfasura activitatea dupa implementarea solutiei informatice.

Soft Net Consulting se angajeaza sa fie alaturi de clientii sai. Serviciile de calitate pe care le oferim sunt cele care fac diferenta!

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter