Studii de Caz

Casa Textilelor

textile-house-soft-net-consulting-05

Derularea cu succes a proiectului de implementare Asis ERP a convins Casa Textilelor (Textile House) de beneficiile colaborării pe termen lung cu Soft Net Consulting.

Sodexo On-Site Services

sodexo-soft-net

Divizia de servicii externalizate de curățenie, mentenanță și întreținere a grupului Sodexo a implementat soluția informatică ASiS, prin intermediul Soft Net Consulting.

Fornetti

fornetti-soft-net-1

Fornetti, cea mai mare reţea din industria locală de patiserie, s-a aliat cu Soft Net Consulting pentru implementarea unui nou sistem de gestiune a vânzărilor în magazine.

GB Web Invest

gb-web-banner3

GB Web Invest este unul dintre principalii jucători din zona magazinelor online pentru copii și nou-născuți. Compania deține și operează, începând din 2009, două platforme proprii
Bebebliss.ro și Babytrend.ro

MiKro Kapital

mikro2

Centrul Rezidențial pentru Vârstnici Maria este unul dintre cele mai mari centre private de profil din România.
Centrul, amplasat în județul Brașov, asigură capacități de cazare pentru persoanele vârstnice,

Minimal

minimal4

Minimal este o companie cu capital privat 100% românesc care activează pe piața produselor de cofetărie și patiserie din 1991. Compania deține și operează în prezent în București un lanț de 7 magazine, având peste 110 de angajați.

Made Jobs 4U

made-jobs02

Când te dezvolţi şi ai obiective ambiţioase, tehnologia este cel mai bun aliat. Pentru Made Jobs 4U, o companie de servicii sociale cu sediul în Deva, transformarea digitală a început cu implementarea unui sistem pentru gestiunea relațiilor…

Centru Rezidential Varstnici Maria

centrul-maria4

Centrul Rezidențial pentru Vârstnici Maria este unul dintre cele mai mari centre private de profil din România.
Centrul, amplasat în județul Brașov, asigură capacități de cazare pentru persoanele vârstnice,

Meridian 22

meridian3

Meridian 22 este un furnizor de utilităţi publice cu sediul în Lugoj. Deţinută de Consiliul Local, compania oferă servicii de alimentare cu apa, epurare ape uzate, transport în comun de călătorie, administrare fond locativ, închiriere de utilaje.

Auto Alex SRL

banner-auto-alex-studiu3

În cadrul strategiei de dezvoltare, AUTO ALEX a apelat la Soft Net Consulting pentru extinderea vânzărilor prin Internet.

După implementare platformei de eCommerce ASIS …

Call Now Button
FacebookPortal ClientiSolicita DemoAbonează-te la Newsletter