SISTEM ERP

WinMENTOR

WinMENTOR® cea mai populara aplicatie ERP din Romania! Este usor de folosit si genereaza automat inregistrarile contabile aferente, in momentul introducerii datelor din documentele primare in machete.

WinMENTOR® este destinat utilizarii de catre firme cu profil .

BENEFICII

Beneficiile sistemului WinMENTOR®

Clientii WinMENTOR beneficiaza de certificate de licenta care atesta dreptul de utilizare a programelor achizitionate.

Utilizatorului i se asigura instalarea, consultanta in vederea configurarii conform domeniului specific de activitate al firmei si instruirea unui operator la cumpararea programului. Toate acestea sunt incluse in pretul de livrare.

Asistenta tehnica permanenta post-instalare, cu personal specializat, ofera certitudinea utilizarii pachetului de programe la intreaga sa capacitate.

Protejarea programului prin cheie de protectie hard asigura independenta totala, deoarece programele nu mai sunt legate prin protectie software de sistemul de calcul.

Compact-discul sau dischetele de instalare pot fi folosite fara restrictie.

Versiunea demonstrativa se instaleaza gratuit si este insotita de ghidul de utilizare in format electronic. Aceasta varianta poate fi utilizata nelimitat si foloseste ca date de intrare notele contabile.

In aplicatia WinMENTOR® pot fi gestionate o serie de operatii legate de:

Cum începi?

Treci la urmatoarea etapă şi discută concret cu echipa noastră de consultanţi despre cum poti utiliza acest sistem software. Află care sunt etapele unui proiect, cum arată soluţia şi cum trebuie să te pregăteşti.

Dacă dorești să rămâi conectat cu noi, să știi că ne găsești și pe social media: LinkedIn, Facebook sau YouTube.

persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Ia legătura cu noi.

Consultanții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.

Leave this field blank