cas-crm-movalio blog soft net consulting

CAS CRM – Movalio, o integrare care aliniează operaţiunile de marketing şi vânzări

Integrarea sistemului CRM cu o aplicaţie de marketing automation este cea mai bună cale pentru alinierea acțiunilor de marketing şi vânzări. În acest sens, recomandăm integrarea CAS GenesisWorld cu Movalio, o aplicaţie românească de automatizare a operațiunilor de marketing, din motive ce ţin de eficiență, costuri accesibile, aliniere a GPDR etc.

CAS genesisWorld şi Movalio fac o echipă bună şi permit gestionarea unitară a tuturor informaţiilor despre clienţi şi sincronizarea acţiunilor specifice de marketing şi vânzări.

Automatizarea operațiunilor de marketing şi alinierea acestora cu vânzările ar trebui să fie obiective de bază pentru orice companie. Pe de o parte pentru că automatizarea înseamnă câştig de timp şi eficiență, iar pe de alta pentru că procesele de vânzări devin astfel mai fluide şi cu şanse mai mari de succes printr-o calificare superioară a leadurilor.

De ce este necesară integrarea CAS CRM Movalio

CAS genesis World este un sistem care excelează în gestionarea relațiilor cu clienţii din perspectiva vânzărilor. Permite contorul fin al proceselor de busienss şi fluxurilor de lucru pentru accelerarea ciclului de vânzare şi obţinerea celor mai bune rezultate. Este un instrument de lucru ideal pentru echipele de vânzări, care însă trebuie alimentat cu leaduri de calitate. Totodată, CAS CRM colectează un volum uriaş de date despre clienţi şi oferă funcționalități complexe de segmentare pentru marketing.

Pe de altă parte, departamentele de marketing au nevoie de instrumente specifice care să permită automatizarea campaniilor, colectarea automată a leadurilor din cele mai diverse surse, precum şi o calificare primară a acestora. Un astfel de instrument este Movalio, care permite interacţiunea cu publicul ţintă prin website, social media, aplicații mobile, e-mail etc.

Integrând CAS genesis World cu Movalio, ambele echipe vor lucra într-un mediu familiar, proiectat pentru derularea activităţilor specifice, însă datele şi rezultatele vor fi gestionate în comun.

Spre exemplu, marketingul va derula o campanie de e-mail marketing din Movalio utilizând functionalităţile specifice (design, şabloane, liste de expediere, testare, evaluare) însă pe baza datelor din CAS CRM. După derularea campaniei, rezultatele (leaduri, cereri de ofertă, comenzi etc) vor ajunge automat în CAS CRM, pentru a fi utilizare de vânzări în activitatea curentă. În funcţie de domeniul de activitate, o bună parte din aceste activităţi pot fi complet automatizate, de la trimiterea unui mesaj personalizat către un cumpărător la abandonul coşului într-un magazin online, până la programarea unei acţiuni de tip follow-up în cazul unui prospect care a descărcat un anumit material de promovare sau a participat la un webinar.

Integrarea CAS genesisWorld Movalio se realizează prin intermediul unui conector (Movalio API) care permite schimbul automat şi bidirecţional de date dintre cele două aplicaţii. Procesul implică maparea câmpurilor celor două aplicaţii, operaţiune ce se realizează o singură dată, într-o interfaţă intuitivă şi poate fi derulată chiar de beneficiar. Prin integrarea CAS CRM – Movalio istoricul complet al interacţiunilor fiecărui client este sincronizat automat bidirecţional, iar echipele de marketing şi vânzări vor lucra cu aceleaşi seturi de date actualizate.

Alături de CAS genesisWorld, Movalio se integrează şi cu cele mai cunoscute platforme de e-commerce, pentru ca utilizatorii să obţină o imagine completă asupra relaţiilor cu clienţii şi să poate automatiza orice tip de interacţiune.

Funcționalități cheie în Movalio

Movalio oferă mai multe instrumente de comunicare, formulare şi template-uri pentru a simplifica munca echipelor de marketing şi a creşte eficienţa acţiunilor. Este o aplicaţie web based, simplu de utilizat şi acoperă atât scenarii Business2Consumer cât Business2Business.

  • Movalio e-mail: funcţionalităţi specifice pentru crearea şi expediere newsletters şi campanii de tip e-mail marketing
  • Movalio In-app Messages: formulare de înscriere și pop-up-uri pentru captarea interacțiunilor prin intermediul website-ului, anonimizat sau cu înregistrare, compatibilă cu majoritatea tipurilor de browsere (inclusiv mobil)
  • Movalio Web push: trimitere de mesaje personalizate text, cu imagini și butoane specifice prin intermediul site-ului web
  • Movalio Mobile Push: funcţionalităţi pentru expedierea de mesaje personalizate text, cu imagini și butoane specifice prin intermediul unei aplicaţii mobile

Pentru fiecare dintre aceste instrumente, Movalio oferă opţiuni extinse de creare a listelor de distribuţie, galerie de şabloane şi funcţionalităţi intuitive de creare/editare, stocarea elementelor de design şi a campaniilor, rapoarte complexe asupra activității şi rezultatelor obţinute.

Un element important sunt tablourile de bord Movalio, prin care utilizatorii au acces la cele mai relevante date:  performanța campaniilor la nivel de status, click-uri, atingerea obiectivului şi rata de conversie. Tablourile de bord sunt personalizabile în funcţie de cerințele fiecărui utilizator: parametri de performanţă, orizont de timp, tip de campanii etc.

Disponibilitate

Utilizatorii CAS genesisWorld pot accesa Movalio în două scenarii: din cloud printr-un abonament lunar în funcţie de numărul de utilizatori şi volumul de expediere sau printr-o implementare clasică. În ambele cazuri, este necesar un serviciu de integrare configurări, plătibil o singură dată la începutul proiectului. Abonamentul lunar include şi un pachet de consultanţă pentru utilizarea aplicaţiei, disponibilă prin telefon sau e-mail.

Soft Net Consulting oferă permanent beneficiarilor facilități care depăşesc aria clasică a unui CRM. Alături de marketing automation, utilizatorii CAS genesisWorld au la dispoziţie şi validarea automată a datelor fiscale ale clienților prin integrare cu un portal financiar (Verificare CUI). Pentru mai multe informații despre cum puteţi beneficia de aceste integrări, contactați-ne la numărul de telefon  0372 562 804 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Cele mai noi articole

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.