Sisteme ERP & CRM Vanzari

Dacă vrei să vinzi mai mult trebuie să ai clienți mulțumiți

Pe o piață globalizata, în care aproape orice produs îl găsești la un click distanță, este greu să te mai diferențiezi doar prin preț. Și nici nu îți poți permite să intri în războiul de uzură al reducerilor, pentru că marja de profit este și așa mică.

Soluția? – să oferi clienților ceva în plus. Ca de exemplu, livrarea în aceeași zi a comenzilor. Sau promoții personalizate. Ori un sistem de câștigare de bonusuri. Ceva care să le ofere o experiență care să-i convingă să revină și să devină clienți fideli.

Știm, sună „ca din carte“, dar folosind tehnologia chiar poți realiza lucrurile acestea, iar noi te putem ajută să crești eficiența echipei de vânzări și să ai mai mulți clienți mulțumiți.

crestere vanzari cu solutii vanzari ofertite de softnetconsulting

Provocări cu care te confrunți în prezent

digitalizare tehnologie solutii diferite industrii solutii profesionale tailor-made de business softnetconsulting

Cum te ajută tehnologia?

CAS CRM este o soluție de gestionare a relațiilor cu clienții care răspunde la toate provocările de mai sus.

Este un produs 100% german – cu eficacitate și fiabilitate validate de mii de clienți din întreaga lume –, dar pe care l-am localizat complet și adaptat nevoilor specifice companiilor românești mici și medii. CAS CRM este unealta de care ai nevoie că să ai un centru de înfrumusețare care funcționează „nemțește“, organizat și eficient –, iar clienții să fie mulțumiți de experiența pe care le-o asiguri.

Iată ce oferă:

Ce câștigi cu Soft Net Consulting și CAS CRM?

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.