Studii de Caz

Avem peste 800+ implementari pana in ziua de azi. Mai jos avem prezentate cateva studii de caz cu aplicatii de succes pentru clientii nostri.

agil client soft net studiu de caz soft net consulting

Pentru a creşte eficienţa administrării reţelei proprii de magazine, producătorul de carmangerie AGIL a decis implementarea unui sistem informatic modern.

Fornetti

Fornetti, cea mai mare reţea din industria locală de patiserie, s-a aliat cu Soft Net Consulting pentru implementarea unui nou sistem de gestiune a vânzărilor în magazine.

logo textile house casa textilelor stiu de caz soft net

Derularea cu succes a proiectului de implementare Asis ERP a convins Casa Textilelor (Textile House) de beneficiile colaborării pe termen lung cu Soft Net Consulting.

logo minimal client soft net studiu de caz

Minimal a eficientizat activitatea celor 7 cofetării pe care le deține cu ajutorul specialiștilor Soft Net Consulting prin implementarea si personalizarea sistemul ASIS ERP.

logo casa alex srl studiu de caz soft net

În cadrul strategiei de dezvoltare, AUTO ALEX a apelat la Soft Net Consulting pentru extinderea vânzărilor prin Internet, prin crearea unui magazin online 24/7.

logo gb web invest client soft net studiu de caz

Cu ajutorul specialiștilor Soft Net Consulting și al sistemului ERP ASIS, GB Web Invest a crescut eficiența proceselor de preluare, operare și livrare a comenzilor online.

lancetti portofoliu soft net consulting

Lancetti Transport și-a îmbunătățit eficiența și rentabilitatea activităților de transport cu ajutorul specialiștilor Soft Net Consulting, care au implementat și personalizat soluția ERP ASIS.

Pentru creşterea eficienţei şi digitalizarea proceselor de vânzări, Mikro Kapital a apelat la Soft Net Consulting pentru implementarea sistemului CRM CAS genesis World.

made jobs 4u client soft net

Pentru Made Jobs 4U, o companie de servicii sociale cu sediul în Deva, transformarea digitală a început cu implementarea unui sistem pentru gestiunea relațiilor cu clienţii.

logo sodexo client soft net studiu de caz

Divizia de servicii externalizate de curățenie, mentenanță și întreținere a grupului Sodexo a implementat soluția informatică ASiS, prin intermediul Soft Net Consulting.

Centru Rezidential Varstnici Maria studiu de caz client soft net consulting

Centrul rezidențial pentru vârstnici Maria a crescut eficiența și calitatea serviciilor medicale cu ajutorul specialiștilor Soft Net Consulting, care au implementat și personalizat soluția ERP ASIS.

meridian 22 client soft net studiu de caz soft net consulting

Meridian 22, companie de utilităţi publice din Lugoj a apelat la Soft Net pentru modernizarea sistemului de facturare a serviciilor de apă-canal livrate către peste 12.000 de utilizatori.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.