Solutie CRM & ERP Retail

Solutii de digitalizare pentru retail

Gestionezi un magazin sau o rețea de magazine și nu ai control asupra activității? Ai nevoie să accesezi datele în timp real sau dorești o evidență centralizată, dar totodată vrei să aplici strategii comerciale la nivel de magazin? Este timpul să îți digitalizezi afacerea cu o soluție modernă de retail, proiectată și implementată de Soft Net Consulting.
Digitalizarea este cheia succesului în comerțul modern pentru că oferă atât control asupra activității, continuitatea aprovizionării și asigurarea profitabilității dorite, cât și o eficiență operațională în procesele de vânzare. Soluția Soft Net Consulting pentru Retail integrează aplicații, echipamente sau servicii și acoperă în întregime cerințele operaționale ale gestionării unui magazin sau a unei rețele de magazine.

Componentele soluției Soft Net Consulting pentru Retail:

solutii performante si customizate retail solutii business soft net consulting

Oferte integrate și acoperire completă

suport si mentenanta online telefonic email contact soft net consulting solutii business industrii retail

Suport și mentenanță

Soft Net Consulting înțelege dependența companiilor de Retail de sistemele informatice și asigură servicii complete de instalare, mentenanță și service în garanție și post garanție, la nivel național.

Pentru clienții care funcționează non-stop, serviciile de suport sunt disponibile în regim 24/7: telefonic, online, remote sau on-site.

Referințe

Soluția Soft Net Consulting pentru Retail se adresează tuturor operatorilor economici din aria comerțului cu amănuntulmagazine alimentare și non-alimentare, mobilier, electronice, piese auto, minimarket-uri și supermarket-uri în egală măsură.
Casa Textilelor (25 de magazine în 16 orașe) și Fornetti (cea mai extinsă franciză din România) sunt printre companiile care utilizează cu succes soluția de Retail a Soft Net Consulting.

referinte clienti partenteri retail solutii business soft net consulting

„Colaborarea cu Soft Net Consulting ne-a permis să implementăm un sistem modern de gestiune a magazinelor și să creștem nivelul de transparență în relația cu partenerii de afaceri. Tehnologia este o componentă importantă a francizei Fornetti și ne ajută să ne dezvoltăm pe termen lung.”

Gabriel Voin

Director Comercial, Fornetti

Cum incepi?

Treci la următoarea etapă și discută concret cu echipa noastră de consultanți despre cum poți utiliza această soluție în afacerea ta. Află care sunt etapele unui proiect, cum arată efectiv soluția și cum trebuie să te pregătești.

Această discuţie nu genereaza nicio obligativitate comercială.

beneficii program erp solutii retail magazine mici mari soft net consulting

Beneficii

Antreprenorii care au implementat soluțiile Soft Net Consulting pentru Retail au obținut vizibilitate și control asupra activității prin acces la informații în timp real, centralizând totodată operațiunile de aprovizionare și derulând o politică comercială personalizată la nivel de magazin.

Tehnologie

Soluția Soft Net Consulting pentru Retail integrează toate aplicațiile și echipamentele necesare, proiectul având un singur furnizor și un punct unic de contact. Cu Soft Net Consulting ai libertatea alegerii tehnologiei potrivite și a mărcii preferate de echipamente specifice pentru Retail. Colaborăm cu furnizori precum IT Genetics, Danubius Exim, Scale Expert sau Zebra Technologies.
În funcție de natura proiectului și specificul activității, poți implementa soluția de Retail cu ASiS ERP. Oferă funcționalități performante, diferențierea făcându-se prin nivelul de customizare și bazele de date utilizate.

Implementare

Ai libertatea de implementare a sistemului ERP din oferta Soft Net Consulting, în orice scenariu te avantajează: pe propriul server, pe o infrastructură IT în cloud pe care o administrezi singur sau pe o infrastructură IT în cloud administrată de echipa Soft Net Consulting etc. În acest ultim caz, toate aspectele tehnice (instalare mașini virtuale, configurări, securitate, back-up etc.) sunt în sarcina noastră, pentru ca tu să îți concentrezi atenția exclusiv asupra afacerii. Poți utiliza soluția Soft Net Consulting chiar și în situația în care nu ai resurse IT interne (oameni și echipamente) și nu dorești să investești în acestea.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.