Solutie WMS, CRM & ERP Distributie

SOLUȚII PENTRU INDUSTRIA DE DISTRIBUȚIE

Soluție unică pentru gestionarea activităților de distribuție

Distribuția este elementul cheie între producători și consumatori, iar orice tulburare a activității generează efecte nedorite la nivelul întregului ecosistem.

Tehnologia are un impact major în acest proces, iar companiile din domeniu au nevoie permanent de inovație pentru a rămâne competitive, pentru a-și crește eficiența și profitabilitatea și pentru a asigura continuitatea circulației mărfurilor.

Companiile de distribuție au nevoie de parteneri tehnologici capabili să le acopere toate cerințele, atât la nivel de front cât și de back-office și care să îi ajute ca produsele să fie comandate în cantități optime, vândute profitabil și livrate la timp.

Din acest motiv, Soft Net Consulting a integrat într-o soluție unică funcționalități de ERP, WMS și CRM pentru a gestiona unitar achizițiile, logistica, gestiunea financiară, depozitul, livrările etc. Tehnologia noastră simplifică și automatizează activitatea, este ușor de implementat și utilizat, și aduce o valoare adăugată reală și măsurabilă.

Soft Net Consulting oferă atât suportul de business (consultanță și analiză de procese), cât și tehnologic (sistem ERP care integrează nativ un WMS, CRM, EDI, integrare cu platforme de curierat) pentru a-ți optimiza activitățile de distribuție și a-ți crește profitabilitatea afacerii.

gestionarea activitatilor distributie cu sistem unic tehnologic soft net consulting solutie de business

Funcționalități de bază ale modulului de distribuție

Soluțiile oferite de Soft Net Consulting pentru companiile de distribuție integrează multiple tehnologii și oferă funcționalități care acoperă toate aspectele activității, unele existând în versiunea standard, altele fiind customizate pe specificul fiecărui client.

Beneficiile modulului pentru distribuție

Indiferent de tipul produselor distribuite, de acoperirea teritorială sau de existența unei flote auto proprii, soluțiile oferite de Soft Net Consulting te ajută să depășești provocările zilnice, să crești eficiența proceselor desfășurate și să ai o vizibilitate mai bună asupra activității, dar totodată să dezvolți relații durabile și profitabile cu partenerii de afaceri, clienți sau furnizori.

Tehnologie

Soluțiile Soft Net Consulting pentru distribuție integrează multiple tehnologii, iar clienții au libertatea alegerii celor mai potrivite produse. În funcție de natura proiectului și de specificul activității, beneficiarii proiectelor pot implementa sisteme ERP (ASiS)CRM (CAS genesisWorld sau SmartWe), TMS, SFA, WMS sau BI (SNC Power BI).

Toate aceste soluții funcționează integrat și oferă funcționalități complete.

Implementare

Ai libertate de implementare a soluțiilor Soft Net Consulting pentru domeniul distribuție în orice scenariu te avantajează: pe propriul server, pe o infrastructură IT în cloud pe care să o administrezi singur, pe o infrastructură IT în cloud administrată de echipa Soft Net Consulting etc.

În acest ultim caz, toate aspectele tehnice (instalare mașini virtuale, configurări, securitate, back-up etc.) sunt în sarcina noastră, pentru ca tu să îți concentrezi atenția exclusiv asupra afacerii. Poți utiliza soluția oferită de Soft Net Consulting chiar și în situația în care nu ai resurse IT interne (oameni și echipamente) și nu dorești să investești în acestea.

Vrei să aibă și compania ta aceste abilități? Este timpul să treci la un sistem inteligent de gestiune a activității de distribuție.

Solicită o prezentare completă a soluției pentru industria de distribuție de la Soft Net Consulting.

Rămâi conectat cu noi și pe social media: LinkedIn, Facebook sau YouTube.

Această discuţie nu generează nicio obligativitate comercială.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.