SOLUȚII DE DIGITALIZARE

Solutii Business Intelligence (BI)

Nu lăsa realitatea să te surprindă. Transformă datele în informații pentru performanță.

SNC POWER BI - SOLUȚIE DE BUSINESS INTELIGENCE

Te vom ajuta să ai o privire de ansamblu asupra companiei tale și să iei cele mai bune decizii.

Valoarea afacerii printr-un sistem BI

Crește valoarea afacerii tale și alege o soluție BI modernă pentru eficientizarea proceselor decizionale și generarea de insight-uri utile pentru performanță.

MANAGEMENTUL EFICIENT AL DATELOR

De ce o soluție de Business Intelligence?

Ai investit în sisteme digitale pentru gestiunea resurselor, dar nu ai încă acces la informații consolidate în timp real pentru a-ți susține deciziile de business?

Este timpul să treci la Business Intelligence – o soluție de business analytics care colectează, extrage și analizează date din mai multe surse (ERP, CRM, TMS, WMS și chiar Excel) pentru a oferi managerilor informațiile necesare pentru luarea deciziilor. Spre deosebire de uneltele obișnuite de raportare (existente în aplicațiile individuale), o soluție de Business Intelligence oferă o perspectivă istorică, actuală sau predictibilă asupra operațiunilor de afaceri.

Soluțiile de Business Intelligence sunt simplu de utilizat, iar analizele sunt obținute în timp real, fără ajutor din partea departamentelor tehnice.

Ce este un sistem BI?

Power Bi este o tehnologie de business analytics dezvoltată de Microsoft care conectează datelor din cele mai diverse surse într-un tablou de bord coerent și interactiv. Power Bi transformă cifre care nu spun nimic, în sine, în elemente vizuale ușor de înțeles și interpretat. Soft Net Consulting, în calitate de partener Microsoft, personalizează această tehnologie într-o soluție de Business Intelligence, pe specificul și cerințele fiecărui beneficiar.

Care sunt beneficiile utilizării unui sistem BI?

EXPERIENȚĂ

Performanță

0 +
clienți multumiți
0 +
ani de experiență
analiza date business solutie business intelligence power bi soft net consulting

Avantajele aduse de o soluție BI:

Cu Business Intelligence pui în valoare investițiile avute în alte instrumente informatice de management, deoarece aceasta extrage, consolidează, prelucrează și oferă spre vizualizare informații din toate sursele existente.

Modulele și funcționalitățile soluției BI:

Business Intelligence este o aplicație modulară, gândită să ofere suport decizional, atât la nivel managerial, cât și operațional. Fiecare modul oferă funcționalități specifice ariei vizate și poate fi implementat individual. Utilizatorii au acces la tablouri de bord generale (predefinite) sau rapoarte personalizate pe care și le pot construi singuri.

Cum este și cum să ai acces la soluția BI oferită de Soft Net Consulting?

Business Intelligence este ușor de utilizat. Cu ajutorul interfeței grafice și a acțiunilor de tip „point and click” (alege și apasă) sau „drag and drop” (trage și poziționează), această soluție software poate fi utilizată chiar și de angajații fără aptitudini digitale.

SNC Power Bi este o aplicație dezvoltată de Soft Net Consulting pe tehnologia Microsoft și poate fi integrată cu orice sistem ERP sau CRM existent pe piață. Ai posibilitatea să implementezi oricare dintre module, individual sau la pachet. Pentru a accesa Business Intelligence ai nevoie de un abonament activ de Microsoft 365.

De ce să alegi un sistem BI?

Indiferent de dimensiunea organizației, capacitatea de a colecta, a analiza și a exploata datele operaționale este esențială pentru asigurarea competitivității și a succesului.

Soluțiile software de Business Intelligence sunt concepute pentru a furniza informații factorilor de decizie, cu un singur click, permițându-le să identifice și să reacționeze în mod adecvat la condițiile schimbătoare ale pieței, oricând și oriunde.

Gartner, liderul mondial în consultanță pe tehnologie, menționează ca tot mai multe companii apelează la instrumentele de BI, în ciuda constrângerilor bugetare. Asta, deoarece un sistem de Business Intelligence poate aduce valoare unei afaceri prin depistarea:

  • trendurilor,
  • problemelor cu care compania se confruntă,
  • factorilor care pot influența afacerea într-un mod pozitiv sau negativ.

Fii în pas cu tehnologia. Noi, cei de la Soft Net Consulting, îți punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a atinge acest obiectiv. Alege pentru compania ta un sistem de business intelligence care îți oferă o imagine completă asupra companiei.

Aplicațiile BI nu vor înlocui instrumentele informatice de management (ERP, CRM, TMS, WMS) deja existente în companie, ci le vor valorifica, ducând astfel la maximizarea beneficiilor investiției.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.