Managementul schimbării în proiecte de implementare CRM

Un proiect de implementare CRM aduce inevitabil schimbări semnificative în modul de lucru al unei companii. Aceste schimbări, deși pozitive și menite să îmbunătățească activitatea, sunt adesea comunicate necorespunzător de către beneficiari, care se concentrează pe aspectele tehnice si de business.

6 avantaje ale unui CRM in B2B

6 avantaje ale unui CRM în scurtarea ciclului de vânzare B2B

Ești puțin debusolat în complexitatea ciclului de vânzări B2B? Descoperă cum un sistem CRM performant, precum CAS genesis World, poate simplifica și accelera procesul. Află cele 6 avantaje esențiale care îți pot transforma strategia de vânzări

10 lucruri de știut la implementarea unui sistem informatic

10 lucruri pe care trebuie să le știi la implementarea unui sistem informatic

Cuprins Felicitări! Ai decis că este timpul să implementezi un sistem informatic de tip ERP sau CRM, ai ales soluția potrivită pentru compania ta și aștepți cu nerăbdare să începi. Toți colegii se întreabă, însă, care sunt următorii pași și ce au de făcut la această implementare ERP. Lași totul pe seama partenerului IT sau …

10 lucruri pe care trebuie să le știi la implementarea unui sistem informatic Citeste mai mult »

16 avanataje ale unui sistem CRM in vanzari

16 avantaje ale unui sistem CRM pentru departamentul de vânzări

Adrian Cioroianu a fost invitat la wevinarul despre CRM organizat de Soft Net Consulting. Prezentarea sa a adus în discuție experiența sa în lucrul cu sistemele CRM în companiile în care a activat, sintetizând principalele avantaje în favoarea utilizării acestei soluții. Mai jos, veți găsi 16 avantaje ale unui CRM grupate pe două paliere: pentru echipele de vânzări și pentru managerii acestora.

Alinierea proceselor, oamenilor, tehnologiei - primul pas către digitalizare

Alinierea proceselor, oamenilor și a tehnologiei, primul pas către digitalizare

„CAS CRM – Alinierea proceselor, oamenilor și a tehnologiei pentru dezvoltarea afacerii tale”.
Pe măsură ce digitalizarea avansează și aduce noi provocări, alinierea oamenilor cu procesele de business și tehnologie devine principalul factor de succes. De peste 20 de ani, Soft Net Consulting furnizează servicii de implementare a soluțiilor software de business, adaptate specificului clienților. Prin experiența companiei cu peste 800 de clienți din domenii diverse (producție, distribuție, retail, transport, utilități etc.).

Ajutăm companiile din Roman să se digitalizeze

Joi, alături de Camera de Comerț și Industrie Neamț și Primăria Roman, am organizat la Roman un seminar dedicat programelor de digitalizare a IMM-urilor. Ne-am bucurat de sprijinul competent al autorităților locale, dar și de interesul ridicat al mediului de afaceri local.

ERP în panificație

ERP în panificație. Funcționalități și beneficii

ERP în panificație. Funcționalități și beneficii.
Orice companie este interesată să-și crească eficiența, prin implementarea unor soluții de gestiune centralizată și automatizare. Panificația nu face excepție, mai ales că este un domeniu marcat de diversitatea ingredientelor și produselor, termenele presante de expirare, pierderi tehnologice și distribuție complicată.

Sistem ERP integrat

Ce înseamnă sistem ERP integrat?

Termenul sistem ERP integrat a apărut prin raportare la utilizarea insulara a mai multor aplicaţii distincte pentru contabilitate, salarizare, mijloace fixe, achiziţii etc. Un sistem ERP integrat unifica toate aceste insule operaţionale şi conectează toate datele, procesele de business și oamenii unei companii. În principiu toate sistemele ERp moderne sunt integrate, diferă însă gradul de …

Ce înseamnă sistem ERP integrat? Citeste mai mult »

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.