Document Management în CRM sau cum să lucrezi unitar și inteligent

Document Management în CRM sau cum să lucrezi unitar și inteligent

Sistemele moderne CRM, precum CAS genesisWorld, au evoluat din simple instrumente de gestionare a contactelor în platforme robuste care integrează diverse funcții esențiale pentru afaceri. Astfel, CAS genesisWorld integrează funcționalități avansate de document management, inclusiv integrarea cu Microsoft Word, Outlook și Teams pentru crearea și partajarea facilă a acestora.

Document Management în CRM sau cum să lucrezi unitar și inteligent Citeste mai mult »

Asis Tour Planner – soluția pentru optimizarea rutelor și raportare automată catre RO e-Transport

ASiS Tour Planner – soluția pentru optimizarea rutelor și raportare automată catre RO e-Transport

Pentru ca mărfurile să ajungă la destinații, companiile de producție și distribuție investesc sume considerabile în soluții de transport. Fie prin intermediul propriilor flote, fie prin furnizori de servicii de transport (prin contracte recurente sau prin bursa de transport), este important ca această activitate să fie optimizată, atât la nivel de rute, cât și de costuri.

ASiS Tour Planner – soluția pentru optimizarea rutelor și raportare automată catre RO e-Transport Citeste mai mult »

Gestionarea inteligentă a e-mailurilor cu un asistent virtual

Gestionarea inteligentă a E-Mailurilor cu un asistent virtual

e-mailul vine și cu o serie de provocări, precum suprasaturarea și gestionarea dificilă a mesajelor, care pot inunda la propriu Inboxul. Corespondența digitală prea intensă sau fără relevanță pentru o organizație înseamnă o mare pierdere de timp și de resurse, în special pentru operațiunile extinse ale departamentelor de resurse umane sau relații cu clienții.

Gestionarea inteligentă a E-Mailurilor cu un asistent virtual Citeste mai mult »

Proiectele câștigătoare la Digitalizare IMM au termen de 10 zile pentru depunerea documentelor actualizate

Proiectele câștigătoare la Digitalizare IMM au termen de 10 zile pentru depunerea documentelor actualizate

Pentru demararea efectiva a procesului de contractare, după primirea si acceptarea deciziei de finanțare aceste companii trebuie sa pregătească si sa trimită către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) o serie de documente suplimentare.

Proiectele câștigătoare la Digitalizare IMM au termen de 10 zile pentru depunerea documentelor actualizate Citeste mai mult »

5 pachete de digitalizare cu care mergi la sigur în programele cu fonduri europene

5 pachete de digitalizare cu care mergi la sigur în programele cu fonduri europene 

Cheia succesului în programul Digitalizare IMM este contractarea unui pachet de soluții care să asigure atingerea cât mai multor puncte de intensitate digitală. Dacă optezi doar pentru implementări punctuale, riști să nu respecți criteriile asumate la depunerea proiectului, ceea ce îți poate crea o mulțime de neplăceri.

5 pachete de digitalizare cu care mergi la sigur în programele cu fonduri europene  Citeste mai mult »

asistentilor virtuali erp crm

5 scenarii utile asupra integrării asistenților virtuali cu Sistemele ERP și CRM

Asistenții virtuali s-au impus în strategiile de interacțiune cu clienții și automatizarea afacerilor. Ne-am adaptat acestei tendințe prin parteneriatul cu Druid AI, lider în dezvoltarea inteligenței artificiale conversaționale din România. Profitând de posibilitățile platformei no-code Druid AI, am lansat o linie de business ce permite integrarea asistenților virtuali în operațiunile interne și externe ale clienților. La Soft Net Consulting, pentru a optimiza beneficiile asistenților, integrarea acestora cu sisteme operaționale precum ASiS ERP și CAS CRM este esențială.

5 scenarii utile asupra integrării asistenților virtuali cu Sistemele ERP și CRM Citeste mai mult »

business intelligence

Business Intelligence: Cum obții un cockpit de management pentru afacerea ta? 

Business Intelligence (BI) funcționează ca un „cockpit de management,” ajutând managerii să transforme datele brute în insight-uri valoroase pentru luarea de decizii informate. Soft Net Consulting oferă soluții și consultanță BI, permitând organizațiilor să analizeze în timp real date din diverse surse și departamente, pentru o optimizare comprehensivă și o reacție proactivă la schimbările de piață. Aceste instrumente sunt esențiale în toate departamentele unei companii, furnizând analize strategice, operaționale și de risc, și facilitând dezvoltarea de strategii bine fundamentate și gestionarea eficientă a riscurilor.

Business Intelligence: Cum obții un cockpit de management pentru afacerea ta?  Citeste mai mult »

10 lucruri de știut la implementarea unui sistem informatic

10 lucruri pe care trebuie să le știi la implementarea unui sistem informatic

Cuprins Felicitări! Ai decis că este timpul să implementezi un sistem informatic de tip ERP sau CRM, ai ales soluția potrivită pentru compania ta și aștepți cu nerăbdare să începi. Toți colegii se întreabă, însă, care sunt următorii pași și ce au de făcut la această implementare ERP. Lași totul pe seama partenerului IT sau

10 lucruri pe care trebuie să le știi la implementarea unui sistem informatic Citeste mai mult »

16 avanataje ale unui sistem CRM in vanzari

16 avantaje ale unui sistem CRM pentru departamentul de vânzări

Adrian Cioroianu a fost invitat la wevinarul despre CRM organizat de Soft Net Consulting. Prezentarea sa a adus în discuție experiența sa în lucrul cu sistemele CRM în companiile în care a activat, sintetizând principalele avantaje în favoarea utilizării acestei soluții. Mai jos, veți găsi 16 avantaje ale unui CRM grupate pe două paliere: pentru echipele de vânzări și pentru managerii acestora.

16 avantaje ale unui sistem CRM pentru departamentul de vânzări Citeste mai mult »

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.