CRM Saloane de Evenimente

Ce poate face o soluție CRM pentru un organizator de evenimente?

Ai competențe și experiență în organizarea evenimentelor și rezultate remarcabile în palmares, dar te confrunți în ultimii ani cu o scădere constantă a audienței – tot mai puține companii răspund la invitații, iar dintre cei înregistrați doar o parte și ajung să participe.

Pe clienți nu-i interesează însă dificultățile tale și vor să le garantezi prezența în public a reprezentanților organizațiilor țintă.
Tehnologia te poate ajută sa depășești impasul dacă accepți să renunți la agendă, pix și la listele în Excel cu nume, email-uri și numere de telefon.

Noi îți putem facilita tranziția către o soluție profesionistă, special concepută pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele asumate și să probezi acest lucru cu dovezi concrete.

client fericit solutii organizare evenimente solutii crm integrate soft net consulting

Provocări cu care te confrunți în prezent

digitalizare tehnologie solutii diferite industrii solutii profesionale tailor-made de business softnetconsulting

Cum te ajută tehnologia?

CAS CRM este o soluție de gestionare a relațiilor cu clienții care răspunde la toate provocările de mai sus.

Este un produs 100% german – cu eficacitate și fiabilitate validate de mii de clienți din întreaga lume –, dar pe care l-am localizat complet și adaptat nevoilor specifice companiilor românești mici și medii.

CAS CRM este soluția de care ai nevoie ca să poți planificaorganiza și gestiona centralizat un eveniment care să răspundă atât nevoilor audienței adresate, cât și așteptărilor clienților tăi.

Iată ce oferă:

Ce câștigi cu Soft Net Consulting și CAS CRM?

organizatori evenimente in perioada de pandemie solutii organizare evenimente program crm soft net consulting

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.