Sistem ERP Constructii

SOLUȚII PENTRU INDUSTRIA DE CONSTRUCȚII

Creșterea eficienței cu soluția pentru construcții

Soft Net Consulting îți propune să îți modernizezi programul de gestiune actual pentru a atinge potențialul maxim al afacerii tale.

Știm și înțelegem care sunt nevoile cu care se confruntă o companie din domeniul construcțiilor. Din acest motiv, încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru ca tu să îți poți desfășura activitatea în condiții optime.

Astfel, pentru a crește eficiența proceselor, pentru a crea scenarii realizate și pentru a identifica problemele și a reacționa in timp real alege implementarea unei aplicații de tip ERP.

gestionare activitati constructii digitalizare activitati constructii cu sistem erp soft net consulting

Funcționalități de bază alesoluției pentru Construcții

Urmărirea și evidența strictă a consumurilor de materiale și materii prime se reflectă asupra calității construcțiilor realizate, ceea ce pentru clienți înseamnă o garanție suplimentară a respectării angajamentelor și obligațiilor contractuale, o garanție a faptului că antreprenorul și echipa lui pun în operă exact ceea ce s-a angajat prin contract.

Reducerea costurilor de operare va reduce și costul final al lucrărilor realizate, iar îmbunătățirea managementului de proiect permite încadrarea în termenele contractuale prin eliminarea întârzierilor în execuție.

Achizițiile de materiale de construcții vor fi corelate cu livrările de pe șantier, evitându-se astfel pierderile din gestiune, iar stadiul comenzilor va fi atent monitorizat.

constructii beneficii sistem sofware sistem erp pentru constructii eficienta crescuta softnetconsulting solutii business

Beneficiile soluțiilor software pentru construcții

Vrei să aibă și compania ta aceste abilități?

Solicită o prezentare completă a soluției pentru industria de construcții de la Soft Net Consulting.

Rămâi conectat cu noi și pe social media: LinkedIn, Facebook sau YouTube.

Această discuţie nu generează nicio obligativitate comercială.

Tehnologie

Soluțiile Soft Net Consulting pentru construcții integrează multiple tehnologii, iar clienții au libertatea alegerii celor mai potrivite produse. În funcție de natura proiectului și de specificul activității, beneficiarii proiectelor pot implementa sisteme ERP (ASiS sau WinMENTOR ENTERPRISE®)CRM (CAS genesisWorld sau SmartWe), TMS, SFA, WMS sau BI (SNC Power BI).

Toate aceste soluții funcționează integrat și oferă funcționalități complete.

Implementare

Ai libertate de implementare a soluțiilor Soft Net Consulting pentru domeniul construcții în orice scenariu te avantajează: pe propriul server, pe o infrastructură IT în cloud pe care să o administrezi singur, pe o infrastructură IT în cloud administrată de echipa Soft Net Consulting etc.

În acest ultim caz, toate aspectele tehnice (instalare mașini virtuale, configurări, securitate, back-up etc.) sunt în sarcina noastră, pentru ca tu să îți concentrezi atenția exclusiv asupra afacerii. Poți utiliza soluția oferită de Soft Net Consulting chiar și în situația în care nu ai resurse IT interne (oameni și echipamente) și nu dorești să investești în acestea.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.