SISTEM ERP

Implementare ASiS ERP

Forța sistemului ASiS ERP este dată de integrarea nativă cu ASiS TMS, ASiS WMS, ASiS SFA și ASiS Retail/HoReCa, de configurabilitatea până la nivel de fiecare câmp din machete și nu în ultimul rând de tehnologia WEB.

SCURTĂ DESCRIERE

De ce să alegi soluția ASIS ERP?

ASIS este sistem informatic matur, validat de sute de implementări la nivelul întregii țări. Lansat pe piața din România încă din 1993, sistemul ASiS ERP a primit în acest interval cinci versiuni tehnologice majore noi, ceea ce arată capacitatea de inovare a partenerului nostru Alfa Software. Astăzi, sistemul ERP ASiS este o soluție modernă dezvoltată pe o tehnologie web de ultimă generație.

Având în vedere funcționalitățile și capacitatea de integrare, ASiS este unul dintre cele mai inovatoare sisteme ERP disponibile pe piața din România, concurând cu succes alături de orice soluție internațională.

ASiS ERP este un instrument de planificare, urmărire și control a proceselor de business și oferă managementului, indiferent de nivelul acestora pe scara ierarhică, tot suportul informațional necesar pentru luarea deciziilor.

Descarcă e-book "Cum alegi cel mai bun ERP pentru afacerea ta?"

Softnet Consulting îți pune la dispoziție un e-book pentru a te informa despre cum să-ți alegi soluția ERP potrivită nevoilor companiei tale. Completează formularul apăsând pe butonul „Descarcă acum”.

DIGITALIZAREA AFACERII

Avantajele tehnologiei ASiS ERP

analiza business crestere business prin sistem erp asis erp softnetconsulting solutii business personalizate

ASiS ERP - inovație tehnologică

Sistemul ASiS ERP este o platformă 100% on line și optimizată pentru utilizarea pe dispozitivele mobile. Rulează baze de date din Microsoft SQL Server și are o abordare open source, permițând beneficiarilor, care au personal specializat, să își adapteze singuri sistemului informatic și să adauge funcționalități specifice activității lor. Platforma ASiS include pe lângă machetele standard ale sistemului și machete de tip mobile, touch sau portal, astfel încât să poată să răspundă oricăror cerințe apărute în cadrul implementărilor.

Un atu important al platformei ASiS este acela că integrează nativ funcțiile de ERP cu cele de SFA, WMS, RETAIL sau B2B, evitând astfel integrările costisitoare și provocatoare. Dacă situația o cere, pe baza tehnologiilor API, REST sau EDI, ASiS ERP este deschis pentru integrarea cu alte sisteme informatice, inclusiv IoT (Internet of Things), asigurând astfel, optimizarea proceselor interne și relațiile cu terții.

solutie asis mobile solutie aplicatie mobil solutie erp asis erp soft net

ASiS ERP - aplicabilitate pe verticale

ASiS este o platformă adaptată la filosofia internațional, configurabilă și adaptabilă pe specificul fiecărui client. Obiectivul ASiS este să asigure suport deplin pentru automatizarea proceselor și trasabilitatea datelor. Prin implementarea ASiS ERP, beneficiarii digitalizează orice proces de business și au control operațional deplin. Cu ASiS ERP colectarea, înregistrarea, operarea și analiza datelor sunt realizate în timp real, direct în locul derulării activității.

Deoarece este un sistem complex, care se adaptează ușor, ASiS ERP este utilizat de companii din multiple industrii cum ar fi:

Modulele sistemului ASiS ERP sunt:

Sistemul ASIS ERP este structurat pe module, însă în implementarea proiectelor, consultanții Soft Net Consulting pun accent pe digitalizarea proceselor și a fluxurilor de lucru ale beneficiarilor, astfel încât acestea să fie pe deplin automatizate și optimizate.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Descarcă e-book-ul de ERP completând formularul de mai jos.

Abonare la newsletter.