ERP E-commerce (Magazin Online)

CUM TE PUTEM AJUTA?

Cresterea afacerii prin solutii de eCommerce

Vrei să creşti vânzările online, să diversifici gama de produse şi să automatizezi actualizarea preţurilor şi stocurilor pe site?

Soluţia noastră integrata eCommerce-ERP te ajută să vinzi cu succes pe canale online, indiferent dacă ai produse sau servicii, dacă lucrezi cu stocul tău sau al furnizorului, dacă ai sau nu şi magazine fizice.

Oferta include doua componente cheie:

  • platforma standard de vânzare online;
  • un sistem ERP complet.
sector ecommerce creste afacearea cu solutia soft net consulting
solutii de ecommerce crestere vanzari scalare business cu soft net consulting solutii integrate

Functionalitati

Soluţia integrată eCommerce-ERP a fost gândită pentru companii care doresc să vândă prin Internet şi să se extindă pe o piaţă care creşte permanent. Beneficiarii noştri vând atât prin propriile magazine cât si prin intermediul unor marketplace-uri, lucrează cu stocuri proprii, ale furnizorilor sau mixte şi oferă cele mai diverse categorii de produse şi servicii.

solutii integrate de ecommerce magazin online soft net consulting
beneficii ecommerce solutie soft net consulting

Beneficii

Vrei ca şi afacerea ta să aibă de câştigat prin trecerea la vânzări online?

Solicită o prezentare completă a solutiei integrate eRetail de la Softnet Consulting, înregistrează-te acum!

Această discuţie nu genereaza nicio obligativitate comercială.

Tehnologie

Cu Softnet, clienţii au libertatea alegerii tehnologiei potrivite. În funţie de natura proiectului, putem integra platforma de eCommerce cu sistemul de gestiune Asis ERP. Ambele soluţii oferă funcţionalităţi performante, diferenţierea făcându-se prin nivelul de customizare şi bazele de date utilizate. Complementar, în proiect pot fi adăugate componente de CRM (CAS genesiWorld), marketing automationWMS etc, după cerintele beneficiarului.

Implementare

Ai libertate de implementare a soluţiei de eCommerce/eRetail dezvoltata de Softnet Consulting în orice scenariu te avantajează: pe propriul server, pe o infrastructură IT în cloud pe care o adminsitraţi singur, pe o infrastructura IT în cloud administrate de echipa Softnet.

În acest ultim caz, toate aspectele tehnice (instalare masini virtuale, configurări, securitate, back-up etc) sunt în sarcina noastra, ca tu să îţi concentrezi atentia exclusiv asupra afacerii.

Poţi utiliza soluţia Softnet chiar şi în situatia în care nu ai resurse IT interne (oameni şi echipamente) şi nu doreşti să investeşti în acestea.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.