Sistem ERP Transporturi

SOLUȚII PENTRU INDUSTRIA DE TRANSPORTURI

Automatizează întregul flux: preluare comenzi, planificare expediții, monitorizare rute, procesare documente și analiză activitate.

Aparent o activitate simplă, transportul unor bunuri de la A la B devine un business extrem de complex atunci când volumul atinge valori impresionante.

Într-o economie care pune presiune tot mai mare pe lanțul de aprovizionare și fermitatea livrărilor, și în care prețul combustibililor atinge cote alarmante, nevoia de eficiență este mai mare ca niciodată.

Pentru companiile de logistică și transport utilizarea tehnologiei moderne este esențială, iar gestiunea activității cu sisteme învechite sau chiar păstrarea înregistrărilor pe hârtie sau Excel sunt acțiuni ce limitează dezvoltare și pun în pericol profitabilitatea afacerii.

solutii transporturi solutii integrate soft net consulting diferite industrii

Soluția informatică dedicată transportatorilor

Lucrezi într-o companie de logistică și transporturi? Vrei să depășești provocările operaționale și să digitalizezi activitatea? Utilizează ASiS TMS (Transport Management System), un sistem modular și integrat oferit de Soft Net Consulting special pentru transportatorii interni și internaționali de mărfuri, cât și pentru casele de expediții.

ASiS TMS te ajută să răspunzi rapid și detaliat la întrebări esențiale pentru controlul unei companii de transport: 

Funcționalitățile de bază ale soluției ASiS TMS

Funcționalități în dezvoltare

Beneficiile soluției ASiS TMS

Companiile de transport care au implementat ASiS TMS au raportat îmbunătățiri semnificative la nivel operațional și financiar. Clienții noștri au reușit să optimizeze planificarea expedițiilor, să calculeze mai exact costurile, să coreleze mai multe transporturi și să aibă un control mai bun al flotei.

Vrei astfel de beneficii și în compania ta?

Dorești să treci la un sistem inteligent de gestiune a camioanelor și expedițiilor?

Solicită o prezentare completă a soluției ASiS TMS de la Soft Net Consulting.

Rămâi conectat cu noi și pe social media: LinkedIn, Facebook sau YouTube.

Această discuţie nu generează nicio obligativitate comercială.

Dorești să afli mai multe informații despre cum sunt generate efectiv aceste beneficii?

Tehnologie și implementare

ASiS TMS poate fi implementat individual sau integrat cu restul modulelor funcționale ale sistemului de ERP ASiS: Contabilitate, Financiar, Personal – Salarizare, Service AUTO, Bugete sau Business Intelligence.

Cu Soft Net Consulting clienții au libertatea alegerii tehnologiei potrivite. În funcție de natura proiectului și specificul activității, ai libertate de implementare a soluției pentru transporturi (TMS) în orice scenariu te avantajează: pe propriul server, pe o infrastructură IT în cloud pe care o administrezi singur, pe o infrastructură IT în cloud administrată de echipa Soft Net Consulting etc. În acest ultim caz, toate aspectele tehnice (instalare mașini virtuale, configurări, securitate, back-up etc) sunt în sarcina noastră, pentru ca tu să îți concentrezi atenția exclusiv asupra afacerii. Poți utiliza soluția oferită de Soft Net Consulting chiar și în situația în care nu ai resurse IT interne (oameni și echipamente) și nu dorești să investești în acestea.

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.