SERVICII DIGITALIZARE

Sistem SFA

Utilizarea unui sistem SFA determina reducerea timpului petrecut de echipele de vanzari pentru sarcini manuale si redirectionarea concentrarii lor catre dezvoltarea unor relatii fructuoase si de lunga durata cu clientii.

CUM TE PUTEM AJUTA?

Valoarea afacerii printr-un sistem SFA

Automatizarea fortei de vanzari face procesul de vanzare mai eficient, ajutand companiile sa vanda mai mult si sa vanda mai rapid.
logo asis sfa sistem sfa softnetconsulting solutii business

ASIS SFA – Solutie pentru Android si IOS

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS sau orice alt ERP de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS.

logo asis sfa sistem sfa softnetconsulting solutii business

ASIS SFA – Manager

Nevoile managerilor de a avea informatii in timp real de oriunde din lume s-au concretizat in solutia pentru telefoane mobile – ASiSmobile Manager.

logo asis sfa sistem sfa softnetconsulting solutii business

ASIS SFA – AGENT

ASiSagent poate face parte din solutia ASiS/ASismag oferita firmelor care realizeaza activitati de distributie si comert.

Experienta

Performanta

0 +
Clienti multumiti
0 +
Ani de experienta

Aflati mai multe

Intrebari adresate frecvent

Automatizarea procesului de vanzari este optimizarea sarcinilor manuale, repetitive si consumatoare de timp in procesul de vanzare prin software si inteligenta artificiala pentru a imbunatati eficienta vanzarilor.
Trebuie sa integrati diverse programe software pe platforma dvs. pentru a automatiza vanzarile, cum ar fi: B. software de gestionare a clientilor potentiali, managementul relatiilor cu clientii (CRM) si programarea programarii.

O mare parte a slujbei unui reprezentant de vanzari implica mai multe sarcini administrative si de nivel scazut care pot face sau rupe o intelegere, cum ar fi scrierea de note, inregistrarea datelor si trimiterea de e-mailuri mai multor clienti.

Investitia intr-un sistem de automatizare a fortei de vanzari este esentiala pentru companiile care considera vanzarile si gestionarea relatiilor cu clientii drept coloana vertebrala a companiei lor.
Un sistem SFA face procesul de vanzari mai eficient pentru vanzatori. De la urmarirea activitatii la raportarea vanzarilor, iata cum functioneaza automatizarea fortei de vanzari.
 • Salveaza timp;
 • Creste vanzarile;
 • Ofera oportunitati de vanzare incrucisata si upselling;
 • Promoveaza responsabilitatea vanzatorilor;
 • Un management mai bun al lead-urilor.
oameni de vanzari sistem conceput pentru vanzari program sistem sfa softnetconsulting solutii performante de business solutii integrate

Managementul activitatii si oportunitatilor

Un sistem SFA prioritizeaza clientii potentiali cu cea mai mare probabilitate de conversie, analizeaza probabilitatile de castig pe masura ce tranzactiile de vanzari evolueaza si ofera cele mai bune actiuni recomandate de AI pentru a mentine angajamentele de vanzari pe drumul cel bun.

Gestionarea contului si a contactelor

Sistemul anunta vanzatorii cand ceva necesita atentie. Oferiti vanzatorilor o imagine completa si unificata a fiecarui client, astfel incat acestia sa aiba vizibilitate asupra fiecarei interactiuni, vanzare si activitate. Vanzatorii pot folosi un sistem SFA pentru a actualiza programarile si sarcinile, pentru a completa cu usurinta jurnalele de apeluri, pentru a atribui urmariri si pentru a adauga contacte.

Functiile unui sistem SFA

Gestionarea abonamentului. Sprijiniti vanzarile pe baza de abonament. Conectati intregul ciclu de viata a abonamentului, inclusiv finante, operatiuni si experienta sau reinnoiri ale clientilor.

 Planificarea vanzarilor si performanta. Evalueaza automat cat de eficiente sunt activitatile tale de vanzari, alerteaza atat reprezentantii, cat si managerii cu privire la tranzactiile care necesita atentie si exploateaza recomandarile sustinute de inteligenta artificiala pentru a reangaja eficient.

Capabilitati mobile. Finalizati cu usurinta sarcinile si mutati mai repede ofertele. Utilizati un asistent digital mobil care raspunde la vocea sau textul unei persoane pentru a introduce datele clientilor si pentru a lucra rapid si eficient.

persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Contactati-ne.

Consultantii nostrii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne prin e-mail sau telefonic.

persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Contactati-ne.

Consultantii nostrii te vor ajuta in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne prin e-mail sau telefonic.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank
 • Tipul soluției solicitate
 • ERP
 • CRM
 • BI
 • TMS
 • WMS
 • SFA
 • Altul
 • Nothing found
 • Alege
 • Imediat
 • 1-3 Luni
 • 3-6 Luni
 • 6-12 Luni
 • Nedefinit