Sistem ERP & CRM Furnizori de Utilitati

SOLUȚII PENTRU INDUSTRIA FURNIZORILOR DE UTILITĂȚI

Ține-ți clientul mulțumit și îl vei păstra pe termen nelimitat

O dată cu liberalizarea pieței, clientul final nu mai este un simplu consumator cu o adresă de facturare, ci un beneficiar de servicii, care vrea transparența costurilor, ofertă variată și flexibilitate.

Și tu, ca furnizor de servicii de utilități, trebuie să încerci să îi răspunzi cât mai prompt și eficient cerințelor pentru că, acum, clientul are opțiuni multiple, iar diferența nu o mai face doar prețul, ci mai ales calitatea serviciilor de suport livrate și modul în care comunici cu el.

Concurența nu bate pasul pe loc și pretențiile cresc odată cu diversificarea ofertei, iar tehnologia te poate ajuta. Nu doar să ai clienți fideli, ci și să câștigi alții noi.

Hai să vorbim puțin despre cum te putem sprijini noi pentru ca acest obiectiv să devină realitate, iar clientul – un avocat care pledează în favoarea ta.

solutii furnizori utilitati solutii integrate soft net consulting

Provocări cu care te confrunți în prezent

digitalizare tehnologie solutii diferite industrii solutii profesionale tailor-made de business softnetconsulting

Cum te ajută tehnologia?

CAS CRM este o soluție de gestionare a relațiilor cu clienții care răspunde la toate provocările de mai sus. Este un produs 100% german – cu eficacitate și fiabilitate validate de mii de clienți din întreaga lume, dar pe care l-am localizat complet și adaptat nevoilor companiilor românești mici și medii, precum și cerințelor din domeniul furnizorilor de utilități. CAS CRM este unealta de care ai nevoie ca să poți funcționa „nemțește“ – organizat și eficient – și să ai clienți mulțumiți pe termen lung.

Iată ce oferă:

Ce câștigi cu Soft Net Consulting și CAS CRM?

clienti fericiti solutii furnizori utilitati soft net consulting

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.