program crm inteligent si flexibil pentru activitatile zilnice cas genesisworld program crm soft net consulting

Primul CAS Gold Partner din România – Soft Net Consulting

Ce înseamnă aceasta pentru tine? 

Luna februarie ne-a adus o veste bună: suntem primul CAS Gold Partner din România şi singurul din Europa Centrală şi de Est. Mai mult, în 2021 sunt doar 12 parteneri de nivel Gold pe CAS CRM în toată Europa, ceea ce face că distincţia să fie şi mai meritorie.

Am devenit partener Gold pentru că am muncit mult anul trecut: vânzări în creştere, proiecte finalizate în obiective, acumulare de cunoştinţe, oameni certificaţi etc. Cum astfel de distincţii se acorda anual, pentru 2021 ştacheta e deja sus.

Ce înseamnă însă CAS Gold Partner pentru companiile care lucrează sau vor să lucreze cu Soft Net Consulting? 

Oficial reflectă succesul în vânzări (număr de licenţe) şi implementări CAS CRM (proiecte finalizate), dar şi calitatea şi durabilitatea serviciilor de mentenanţă oferite clienţilor. Informal, înseamnă că ne facem bine meseria, cunoaştem produsele şi facem tot efortul ca proiectele să iasă bine, iar clienţii să fie mulţumiţi. 

În mod evident, sunt mai mulţi parteneri CAS CRM în România, însă doar Soft Net Consulting este pe nivelul Gold (maxim), ceea ce reprezintă o garanţie în derularea unui proiect. 

De ce? Pentru că avem o echipă dedicată, atât cu oameni de consultanţă şi analiză, cât şi de implementare şi suport tehnic. Adică putem depăşi uşor dificultăţile unui proiect, ceea ce este foarte important pentru ca implementarea unui sistem CRM nu este la fel de simplă ca o instalare de Windows. Este un proces complex, care cere o analiză serioasă a activităţii clientului, personalizarea soluţiei,  configurări avansate, training. Totul se derulează conform procedurilor de implementare definite de CAS Software şi pe care le respectăm cu rigurozitate.

Proiectele deja finalizate sunt cel mai bun argument, iar povestea  colaborării cu Made Jobs 4U din Deva reflectă această experienţă – accesează studiu de caz Made Jobs 4U

Suntem parteneri ai companiei germane CAS Software din 2016, timp în care am acumulat deja mult know-how atât pe probleme de business asociate relaţiilor cu clienţii (vânzări, marketing, suport), cât şi la nivel de produs (CAS genesisWorld, SmartWe). Mai mult, integram aplicaţia CAS CRM cu sistemul ERP ASIS pe care îl distribuim de 21 ani, ceea ce ne adânceşte înţelegerea activităţii clientilor noştri şi conturarea unei soluţii.

CAS genesisWorld este o soluţie 100% made in Germany, dezvoltată în Karlsruhe (un oraş cu tradiţie în IT), dar utilizată de companii mici şi medii din întreaga Europă. Soluţia a primit numeroase premii pentru design, iar interfaţa mobilă de tip radial este una dintre cele mai apreciate inovaţii. CAS genesisWorld este cel mai ergonomic sistem CRM existent în România şi oferă o experienţă unitară indiferent de dispozitivul utilizat: desktop, tableta, telefon mobil.

Descoperă cum arată şi ce funcţionalităţi cheie are CAS CRM

În concluzie, dacă doreşti o îmbunătăţire a relaţiilor cu clienţii cu ajutorul unui sistem CRM modern şi performant, avem un subiect comun de discuţie.  Ne mândrim că suntem primul CAS Gold Partner din România, iar echipa noastră de consultanţi îţi stă la dispoziţie. Intră în dialog cu noi la tel. 0722 151 022

Dacă nu eşti pregătit pentru un astfel de dialog, te poţi înscrie la un demo sau test, ca să evaluezi singur ce poate face CAS CRM pentru tine – Solicită DEMO

Pune tehnologia să lucreze pentru tine. Contactează-ne la 0722 151 022

Această discuţie nu generează nicio obligativitate comercială.

Cele mai noi articole

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.