Soft Net Consulting pune primul pas hotărât în back-office-ul grupului Sodexo

Divizia de servicii la sediu ON-SITE SERVICES a grupului Sodexo cea mai admirată companie din lume în sectorul de servicii pentru imbunatatirea calității vieții – a intrat în portofoliul nostru de clienți prin implementarea ASiS ERP in compania din Romania. Noul client a achiziționat modulele de Gestiune, Financiar – Contabilitate, Mijloace Fixe si Comercial.

Compania a achizitionat ultima versiune ASiS HTML 5, bazată pe o tehnologie avansată, o ergonomie sporită de operare și o interfață rapidă și intuitivă de tip portal web, prietenoasă cu utilizatorii și care se redimensionează din perspectiva machetelor de lucru în funcție de dispozitivul mobil sau desktop folosit pentru accesare (telefon, laptop, tabletă).

Pornite pe baza unei recomandări venite din partea unui utilizator încântat, negocierile au decurs rapid, iar anunțarea semnării contractului cu compania din Romania a fost bine primită.

Bugetul strict în care trebuia încadrată implementarea inițială a soluției informatice și timpul scurt pentru \”go live\” au condus la decizia de a porni colaborarea cu funcționalitățile critice de contabilitate și raportare către grup, urmând ca într-o etapă ulterioară să se analizeze posibilitatea extinderii sistemului informatic cu funcționalitățile mai puțin urgente sau importante în lista de priorități a clientului.

Pentru Soft Net Consulting, Sodexo înseamnă încă un brand cunoscut intrat în portofoliul de clienți și referințe în piață, un domeniu nou de servicii externalizate pe care experimentăm customizarea unei soluții informatice.

Cele mai noi articole

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Abonare la newsletter.