Suntem aliații progresului tehnologic pentru administratorii și managerii de magazine independente și lanțuri de magazine

Soft Net Consulting a fost prezent cu soluții complete pentru magazinele de retail la a 13-a ediție, de la Oradea, a conferinței Progresiv Interactiv, un eveniment dedicat managerilor și administratorilor de magazine independente organizat de cea mai importantă publicație business to business ce se adresează pieței de retail și FMCG.

La standul nostru din magazinul simulat creat în cadrul evenimentului, am interacționat direct cu potențialii clienți cărora le-am prezentat și demonstrat într-un mod funcțional rolul echipamentelor și aparaturii fiscale – POS cu touch screen, cântar cu etichetare, cititor de cod de bare, UPS, imprimantă, casă de marcat fiscală, terminale mobile pentru inventariere, imprimante pentru coduri de bare – și al soluției noastre informatice pentru retail, AsiSMag, în procesul de vânzări și relaționare cu clienții.

AsiS Mag facilitează gestionarea unui magazin sau unui lanț de magazine și oferă instrumente de raportare managerială, de marketing și fidelizare a clienților prin politicile de promoții și discount proprii fiecărui magazin.

Datele și documentele contabile generate automat din AsiS Mag pot fi preluate în orice soft de contabilitate. Aplicația permite lansarea de comenzi în funcție de stocuri și vânzări, gestiunea în timp real a recepțiilor operate în locațiile magazinelor, inventarierea de pe telefonul mobil, accesul la o interfață simplă de operare a bonurilor de vânzare, interfațarea cu cântarele electronice și tipărirea directă la casa de marcat.

Soft Net Consulting a oferit un premiu în valoare de 1.500 euro, constând într-un set complet de echipamente și licențe software pentru un magazin, la tombola organizată în cadrul evenimentului.

Comercianții locali din retailul independent trebuie să își adapteze modelul de business și operare și să se doteze cu aparatură, echipamente și soluții informatice și de comunicare de ultimă generație pentru a ține pasul cu evoluția accelerată a marilor rețele de magazine.

“De patru ani de zile am decis să intrăm și în industria de retail cu soluții integrate pentru magazine ce acoperă componentele de software, comunicații, aplicații și echipamente, astfel încât proprietarii și managerii de magazine să aibă un singur punct de contact și suport pentru rezolvarea tuturor problemelor de IT, atât hardware, cât și software. Pe lângă implementarea unei soluții informatice personalizate pentru retail și integrarea sa cu echipamentele pentru punctul de vânzare și depozitare, oferim un training cuprinzător pentru personalul care le va utiliza, precum și service și mentenanță pentru programul informatic, pentru echipamente și pentru aparatura fiscală”,

a declarat în cadrul evenimentului de la Oradea Dorin Andreica, managing partner Soft Net Consulting.

Vă dăm din nou întâlnire la a 14-a ediție a caravanei Progresiv Interactiv, ce va avea loc în 24 septembrie 2019, la Râmnicu-Vâlcea.

Cele mai noi articole

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.