Transforma pandemia intr-o oportunitate

Lipsa consumatorilor, scăderea cifrei de afaceri, personalul angajat trimis în șomaj tehnic, activități interzise prin ordonanțe militare pe perioada declarării stării de urgențătoate aceste măsuri au condus la un blocaj al activităților economice a IMM-urilor.

Pandemia a dat peste cap întreaga economie a țării, iar nevoia de sprijin a IMM-urilor este una reală.

Fiind necesare măsuri de sprijin pentru deblocarea și restartarea activităților economice, statul acordă sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, conform Hotărârii nr. 677 din 14 august 2020 – aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020 si Programulului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2, în contextul crizei COVID-19, pentru IMM-urile a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență și/sau pe perioada stării de alertă.

Soft Net Consulting transformă pandemia într-o oportunitate!

Dorim să venim în sprijinul Dumneavoastră prin digitalizarea afacerii, oferindu-vă astfel soluții informatice performante pentru întreaga afacere și ajutor în întocmirea documentelor, fara costuri de scriere a proiectelor tehnice, necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

Avantajul pe care vi-l pot aduce aceste soluții informatice integrate în business-ul Dumneavoastră constă atât în optimizarea și eficientizarea proceselor interne de business, cât și a relațiilor externe ale companiei Dumneavoastră cu clienții săi.

Este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activității și rezultatelor acesteia, urmărirea comenzilor, costurilor și consumurilor, gestionarea eficientă a resurselor, creșterea performanței afacerii, diminuarea volumului și timpului de muncă necesar pentru elaborarea rapoartelor și analizelor. În această furtună, capacitatea de adaptare este cheia supravieţuirii şi este susţinută de două elemente: inspirația managementului şi tehnologia utilizată. Soft Net Consulting vă oferă tehnologia necesară prin soluții informatice personalizate.

Vă doriți ca şi afacerea Dumneavoastră să aibă de câştigat din aceste fonduri nerambursabile?

Contactaţi-ne la numarul de telefon 0722 151 022 sau pe adresa de mail: [email protected]

Cele mai noi articole

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.