SERVICII DE DIGITALIZARE

Sistem ERP

Decizia de a realiza un proiect de implementare în zona de sistem ERP este întotdeauna de importanță strategică. Cu noi ești sigur că te bazezi pe un partener IT potrivit și dedicat afacerii tale.

CUM TE PUTEM AJUTA?

Te vom ajuta să te concentrezi asupra oportunităților tale

Valoarea afacerii printr-un sistem ERP

Este imposibil să ignori impactul unui sistem ERP în ecosistemul afacerilor de astăzi. Pe măsură ce datele și procesele întreprinderii sunt grupate în sisteme ERP, companiile pot alinia departamente separate și pot îmbunătăți fluxurile de lucru, rezultând în economii semnificative și profit.

asis erp

ASiS ERP

Indiferent de domeniul de activitate, acum îți poți crește afacerea în cel mai scurt timp. Cu ajutorul ASiS ERP poți beneficia de cea mai modernă și adaptabilă soluție de gestiune a afacerii.

winmentor

WinMENTOR®

Cu ajutorul sistemului WinMENTOR® te poți conforma cerințelor actuale ale pieței. Acesta îți oferă acces rapid și ușor la toate resursele disponibile.

winmentor enterprise

WinMENTOR ENTERPRISE®

WinMENTOR ENTERPRISE® reprezintă o aplicație tip sistem ERP. Aceasta vine în ajutorul companiilor care au nevoie să-și centralizeze toate activitățile într-o singură bază de date.

EXPERIENȚĂ

Performanță

0 +
clienți multumiți
0 +
ani de experiență

Aflați mai multe

Întrebări adresate frecvent

Sistemul ERP este un sistem de soluții software care ajută managementul unei companii să țină evidența resurselor și proceselor de afaceri existente. Cu ajutorul unui sistem ERP acestea pot să utilizeze optim resursele din zonele individuale ale companiei. Sistemele ERP sunt programe integrate și bazate pe managementul central al datelor. Sistemele ERP integrate promovează abordarea unitară a proceselor și fluxurilor de lucru în rândul angajaților, ceea ce simplifică colaborarea peste granițele departamentelor și depășește toate barierele. O soluție ERP puternică și adecvată oferă o imagine de ansamblu constantă asupra dezvoltării actuale a companiei și oferă managementului instrumente pentru creșterea competitivității în segmentul în care activează. Avantajele unui sistem ERP:
 • Automatizare sporită pentru timpi de livrare mai scurți și economii de costuri;
 • Reducerea timpilor de realizare a proceselor;
 • Calitatea crescută a datelor, redundanțele și inconsecvențele sunt evitate;
 • Fluxul de informații este optimizat în companie;
 • Depășirea interfețelor organizatorice și tehnice.

Managementul companiei este susținut de un sistem ERP în realizarea sarcinilor de planificare și control.

In 3-6 luni se recupereaza investitia, o crestere de peste 40% a cifrei de afaceri si un grad de 100% de digitalizare a companiei.

Peste 20 de ani de experiență, 800+ implementări cu succes și peste 5.000 de utilizatori.

Analiza proceselor de business, arhitectura și implementarea soluției potrivite, dezvoltarea și customizarea soluției, precum și training tehnic pentru utilizatori.

sistem erp

De ce ai nevoie de un sistem ERP?

Întrucât companiile moderne sunt foarte complexe, gestiunea acestora trebuie susținută de un sistem ERP pentru realizarea tuturor fluxurilor de lucru și proceselor de business. În ceea ce privește competitivitatea, viteza informațiilor puse la dispoziție joacă un rol din ce în ce mai important. Acest lucru poate fi realizat numai cu un software inteligent și un hardware puternic. Datorită capacității lor de a mapa rapid și în întregime compania, sistemele de planificare a resurselor întreprinderii au devenit indispensabile în practica de luare a deciziilor, iar acest lucru se observă cel mai bine prin implementarea de strategii corecte de business.

Dezvoltarea unui
sistem ERP

Când vorbești despre un sistem ERP, te gândești automat la un soft. Pentru a spune simplu, planificarea resurselor întreprinderii înseamnă în primul rând gestionarea resurselor disponibile în companie. Acestea includ:

Obiectivele unui
sistem ERP

Acestea trebuie să fie monitorizate tactic și strategic. Prin urmare, ERP înseamnă organizarea tuturor activităților ale unei companii și monitorizarea acestora . Obiectivele unui sistem ERP sunt:
persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Solicita o prezentare!

Consultantii nostrii te vor ajuta in cel mai scurt timp.

persoana de contact soft net consulting solutii integrate de business contactati-ne solutii crm erp wms sfa tms winmentor enterprise asis erp solutii integrate servicii strategie software implementare post-implementare

Solicita o prezentare!

Consultantii nostrii te vor ajuta in cel mai scurt timp.

Abonare la newsletter.

Leave this field blank

Solicită acum o demonstrație gratuită.

Leave this field blank
 • Tipul soluției solicitate
 • ERP
 • CRM
 • BI
 • TMS
 • WMS
 • SFA
 • Altul
 • Nothing found
 • Alege
 • Imediat
 • 1-3 Luni
 • 3-6 Luni
 • 6-12 Luni
 • Nedefinit